torsdag, november 29

Fin helg

Track: Oh Land – Frostbite

Jeg har vært i Tromsø på konsert med fineste koret mitt. Det var skikkelig fint å se alle jentene igjen og det var mange fine sanger fra 50-tallet. Scenen var pyntet med tidsriktige møbler og jentene hadde masse fine kjoler på seg. Konserten burde vært på et annet sted siden plassen var liten og det var mange som ønsket å få med seg konserten så tror koret blir å ta en ekstra-konsert etter jul.

Fredagen var jeg på Jekta, Nord-Norges største kjøpesenter antar jeg. Her snakker vi om handlegater og så mange butikker at du ikke rekker over alle på én dag om du bruker litt tid i hver butikk. Mange butikker er skikkelig store. Brukte ca 4 timer på senteret og jeg var utslitt. Neste gang skal jeg ha joggesko på meg og ha litt mer planer for hvilken butikker jeg skal på. Lett å rote seg bort. Jeg er ikke vant til gigantiske kjøpesentere. Liker at de har fått Søstrene Grene, Indiska (selv om jeg ikke rakk det denne gangen) og Panduro på senteret. Kjøpte meg selv fimo-leire på Panduro og skal kjøpe mer neste gang jeg er der. Det er gøy med sånn leire og så enkelt å få til ting.

Det var så fint å treffe mennesker igjen. Kjente, fine mennesker. Var på kafé med ei og traff to på Jekta. Hadde jeg visst at det ble mer tid til å treffe folk kunne jeg truffet flere. Hadde det så koselig med koret. Ble invitert med på en etterpå-fest med hele gjengen og har ikke hatt det så trivelig på lenge. Veldig lenge. Det er noe med at man kan ta seg tid til å henge sammen, selv om man har mye som skjer i livet sitt. Det opplever jeg som vanskelig på bygda. Ungene er så viktige hele tiden (og slik bør det jo være) at man ikke tar seg tid til noe annet en gang i blant. Av og til, bare.

I morgen skal jeg være vikar hele dagen. Litt mer penger er bare fint så det gjør ikke meg noe om at folk er syke eller bare borte på en fredag. De fremmedspråkelige elevene har fått låne ski og hun ene hadde så lyst til å gå på ski da hun så resten av klassen gjorde det at skiene kom ganske fort. Hun lærer utrolig fort og det er så gøy å se. Skulle vært mer snø ute. Nå er det bare hard og glatt is og veldig dårlig skiføre. På grunn av all vind ute i dag ble uteskolen litt kortere enn tenkt. Barna ble fort kalde og kinnene gikk det hardt ut over. Trodde ikke det var så mye vind her men slik er det visst. Scooter-dressen jeg får låne hos mamma var plutselig ikke så varm når vindens kalde klør grep om meg. Gleder meg til våren.

4 kommentarer:

 1. Tusen takk! :) Synes det er ganske fint med vinter! :) I allefall når du sitter inne med stearinlys og ser ut på den fine snøen :)

  SvarSlett
 2. Var veldig fint å se deg også! Neste gang vil jeg gjerne ta en kafétur med deg :) klem

  SvarSlett
 3. Hei søte deg!
  Da rakk jeg endelig innom her igjen vet du. Hvor ble tiden av?
  Jeg ser at jeg ikke rekker å besøke alle like ofte som jeg burde/skulle/ønske, men jeg blogger jo mest for min egen del - det er bare fryktelig stas at jeg har verdens fineste lesere, slike som deg.

  Jeg håper din første søndag i advent har vært aldeles nydelig!
  Stor og god klem fra Frøken Fabelaktig!

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D