onsdag, november 14

Metallofonen og strikkesnakk

Track: Philco Fiction – Gone, Rhythm Pond

Strikking. Det prosjektet jeg holder på med nå kommer jeg nok ikke til å være ferdig med før jul. Er litt i tvil om jeg skal vise dere (relativt få) lesere hva jeg strikker. Det er ikke til meg, for det er jo en gave. Skikkelig mykt og godt garn. Må kjøpe mer garn. Har litt lyst å kjøpe masse fint garn.
Det jeg angrer litt på er at jeg ikke bare valgte å strikke rett frem. Ikke rett og vrangt slik at det blir glattstrikk på ene siden. Nå har jeg imidlertid startet der, med glattstrikk på ene siden og da blir det jo dumt om det plutselig blir riller på begge sidene. Fargene er blå og gammelrosa. Det dumme er at butikken som jeg kjøpte garnet hos faser ut akkurat det rosa garnet og at jeg på ett punkt må ha mer av det garnet. Skal forsøke å finne garnet i Tromsø. Om ikke så kan de nok gi meg et tips til en annen farge. Striper er fint.

Neste uke en gang skal jeg til Tromsø. Møte venner (for det er mangelvare her i bygda), bo på hotell og kjøpe noen julegaver. Skal også på konsert med fineste koret mitt. For det er jo fortsatt mitt kor selv om jeg ikke aktivt synger i det pr.nå. Det savner jeg nå på denne tiden. Øve på julesanger, synge på konserter og være med på ulike arrangementer og oppdrag. Bare det å ha noe å gjøre i hverdagen. Se frem til. Her blir det en gåtur om jeg gidder og etter jul mest sannsynlig begynne å trene på et treningssenter. Greit med kommune-rabatter i dette tilfellet.

Har forresten hatt ei morsom musikalsk uke med elevene mine. For det første ble jeg forelsket i en metallofon. For det andre ble jeg imponert over elevene og hva de kunne. Gjemte instrumentene under et pledd over et bord og spilte på ett og ett instrument og lot elevene gjette. De fikk også prøve instrumentene og det falt i god jord. Metallofonen var det mange som ønsket og prøve selv om guttene hadde en tendens til å prøve cymbalene fordi det lagde høyest lyd.
En sjarmør sa følgende i dag: Du er fin i dag! Kos å høre slikt. Ikke hadde jeg pyntet meg heller. Kanskje han bare lurte meg til å ta ned spaden til han som lå øverst i hylla. Det går bra. Jeg ble sjarmert.

9 kommentarer:

 1. Hva strikker du? Fin kveld til deg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er litt usikker på om jeg vil si hva jeg strikker siden det er en gave og hun som får den leser bloggen. Har ikke engang lagt ut snike-bilde på instagram eller facebook fordi det er så hemmelig. :)

   Slett
 2. Da sees vi neste uke :) :D er spent å se hva du strikker på... Heller ikke her er strikkepinnene arbeidsløse... klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg til å se deg igjen! :) Du er flink med strikkepinnene:)

   Slett
  2. Har du forresten bestilt deg billett til konserten? Det ryktes om at 60 av 100 billetter allerede er booka... Eller har du spesialavtale? :)

   Slett
  3. Ja, har bestilt to billetter og forventer VIP-behandling og sete på fremste rad! Det fikser du vel? :P

   Slett
  4. Skal prøve :) det blir spennende å se i morra kveld, nu har vi øvd hele uka. Skal bli godt å få den ut av systemet, den konserten... Men trur det blir pent i støytan. Skikkelig husmorkveld, med Lukk opp din hjertedør osv. :)

   Slett
 3. Hei søte deg,
  jeg må bare takke for fine ord du har lagt igjen hos meg, jeg blir så glad!

  Nå er jeg veldig spent på hva du strikker *smiler*

  Ønsker deg en fortsatt nydelig helg, her er vi snart ferdig med fase 1 av renoveringen i heimen *hurra*

  Stor klem
  -Maia

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig! Hva jeg strikker kommer nok på bloggen om en stund. Den dagen hun får det jeg strikker skal jeg poste et bilde. Hvis jeg legger ut et bilde før blir det jo ikke akkurat en overraskelse. ;)

   Slett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D