tirsdag, november 20

Trakk om krakk

Track: Radical Face – Haunted

Omsider fant jeg stoff som jeg hadde lyst til å bruke på krakken til søster. Hun og sviger har latt krakken stå hos meg siden de var på middag sist. Det er egentlig ikke deres krakk heller men det bryr ikke jeg meg om. Fikk lov å trekke den om siden den er slitt og hadde et hull i seg. Fylte ull i hullet og passet på at det ikke ble en klump der. Et mislykket tove-prosjekt klippet i stykker. Kan fint løse det litt opp og fylle andre ting med det. Gjenbruk på høyt nivå. Krakken var forresten rød i utgangspunktet.

Letet etter en genser som ste-farmor har laget da hun levde. Hun rakk ikke å gjøre den ferdig. Det er nok til et lite barn, tenker rundt 1 år eller noe. En blå genser med panda på. Den skal jeg ta med på jobb for å se om disse strikke-damene jeg jobber med kan feste armene på den og strikke ferdig halsen. Det er sikkert fort gjort for sånne som har strikket en genser før. Det har ikke jeg gjort. Håper dessuten garnet holder for jeg vet ikke om det er mulig å finne den fargen og kvaliteten igjen.
Mens jeg letet etter denne genseren fant jeg andre ting. Lim-pistolen, sy-trådene mine og noen andre ting som gjorde at jeg er ferdig med en julegave allerede.

Har vært mye stress på jobb i dag. Når kontaktlærer i klassen var hjemme med sykt barn tok jeg over. Måtte tenke fort men det gikk greit. Matpausen min ble amputert fordi jeg plutselig måtte dra til tannlegen med en av mine elever. Uhell i utetiden og foreldrene hadde ikke mulighet til å dra med eleven. Det gikk heldigvis bra men det er utrolig hvor stresset man blir av sånt. Rakk innom et sted etter jobb og fikk kjøpt sjokolade til julekalenderen trinnet skal ha. Nå håper jeg det er nok. Det skal gå bra om det ikke er det for jeg bor jo omtrent rett ved butikken og kan kjøpe mer om nødvendig. Skal lage en kalender av doruller om alt går etter planen med faglig innhold inni samt en sjokolade.
Fikk også plass til sagflis i bilen til marsvina. 20 kg med sagflis holder noen måneder men pakken er ganske stor og bilen liten. Måtte se om jeg fikk den inn i bilen først og det gikk jo. Utrolig nok. Har en sub-kasse i det knøttlille bagasjerommet så måtte putte sagflisa i passasjersetet. Har bare tre dører på bilen min så det er jo ekstra utfordrende. Kanskje neste bil bør være stasjonsvogn eller bare ha et mye større bagasjerom. Apropos stress. Stress på jobb har gjort at jeg har glemt strikketøyet på kontoret. Kanskje derfor jeg endte opp med å trekke opp søster sin krakk? :)

2 kommentarer:

 1. Så fin krakken blei!
  Likte skikkelig godt det stoffet eg og :o)

  Så kjekt at du likte prikkene mine og da ;o)

  SvarSlett
 2. Så fin den ble...Kreativ og flink du:)
  Likte også stoffet godt:)

  Nyt dagen!

  Klem Linda:)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D