mandag, desember 10

Desember

Track: Lifehouse – Between The Raindrops

Desember.

Mobil-bilde, derav kvalitet.
Snart juleferie. I år skal jeg ta bilen fatt og kjøre hjem. Det er rart å ha så lang vei hjem til familien. Bror kommer hjem om 5 dager og blir ganske lenge. Mamma blir nok ganske glad for det. Siden han bor så langt borte syns mamma det er ekstra trist. Etter at min minste søster fikk leid seg en hybel har alle nå forlatt redet. Bare Nusse igjen for å holde foreldrene med selskap.
Skal ta med såpebobler hjem. Tenkte å se om Nusse har samme reaksjon som Luna, nemlig jage etter såpeboblene og bite de. Utrolig gøy å se på. Blir fint å ta bilen på en lengre luftetur. Bilen burde få sjekket batteriet og sånt. Noen ganger ønsker jeg at jeg var bilmekaniker eller bare utrolig flink på sånt eller hadde en bilmekaniker-kjæreste eller venn.

Det er nå man savner å ha besteforeldre. Særlig når man bor i bygda hvor de har bodd. En eldre kollega av meg spurte om bestemor var min bestemor. Hun har visst fått bestemor til å sy noe greier for henne i sine yngre dager. De aller fleste vet hvem min bestemor var bare de får fornavnet. En kjenning i bygda med andre ord. Tenk om hun levde nå. Hvor fint det hadde vært å gått på besøk. Faktisk kunne en tur og ikke kjøre i timesvis. Og få ullsokker i julegave så klart. Mine ullsokker som jeg fikk sist jul hos min gudmor har på mystisk vis nå i desember bare blitt hullete. Hver gang jeg ser på de er det nye eller større hull. Jeg kan ikke strikke ullsokker selv. Det er et faktum.

I dag har jeg faktisk tatt oppvasken og ryddet på kjøkkenet. Etter flere dager med tanken har jeg også skiftet duk og byttet stearinlys med duft i. Tente det til og med på så det ble skikkelig kos. Med en svibel jeg kjøpte forrige uke ble det toppers på stuebordet. Skal egentlig så lite til. Bakdelen med å være alene omtrent hele tiden er at man slutter å bry seg. Det er ingen som kommer på besøk uansett og da kan man ha det så rotete som man bare vil. Har ikke orket å pynte til jul. Det eneste jeg har som julepynt er ei lyskule fra Nille hengende i vinduet. Den slår jeg selvsagt av hver kveld. Jula er en overhengende brannfare noe de fleste ikke tenker på. Ingen adventskalender heller. Søster og sviger har til hverandre og jeg fikk ikke være med. Det er vel en sånn kjærestegreie uansett. Sjokoladekalendere er utelukket da jeg fortsatt prøver å gå ned i vekt. Mange kollegaer har adventskalendere og siden jeg ikke har noen kobler jeg ut hver gang noen nevner kalender. Selvsagt litt dumt når de snakker om møter og sånn istedenfor...
For å fylle opp tiden det neste halvåret skal jeg begynne å trene og mulig ta flere fag slik at jeg kan bli en superlærer med masse fag.

1 kommentar:

 1. Beklager at jeg bruker evigheter mellom besøkene mine, men jeg ser at tiden ikke strekker til i julestria.

  Jeg skal hjem til mor og far julaften og har ikke tenkt å flytte ut igjen før tredje dag jul *fnis* Vi har så mange koselige og gode tradisjoner mine søsken og foreldre at jeg tviholder på de så lenge jeg kan. Regner med at nye tradisjoner kommer fort nok, så fort man skal feire sammen med mann og barn.

  Hvis jeg ikke rekker innom deg før jul, ønsker jeg deg en fortryllende og magisk jul,

  Juleklem fra
  -Maia

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D