søndag, februar 26

Fristen utgår snart (utfordring)

Track: Thom Hell – As Long As

Nå er det bare dager til fristen utløper for utfordringen!
Veldig kjedelig at flere ikke har blitt med, særlig når det er så mange som liker å ta bilder og deltar på andre utfordringer. Føler meg ganske mislykket i den forstand, for å være ganske brutalt ærlig. Jeg hadde forsåvidt aldri trodd på så mange bidrag, bare litt flere enn det er nå. Det koster dessuten litt penger for å kjøre en slik konkurranse og har skjønt at det ikke er verdt det, sånn som det e nå.

Neste fredag stenges dørene (på utfordringen altså) og det trekkes en verdig vinner.

I går feiret jeg et delmål ved å vandre i herlig snø. Lyset fra husene gjorde at stemningen ble perfekt.
Jeg er veldig glad i snøen og når det laver ned syns jeg det er perfekt å gå utendørs.

3 kommentarer:

 1. Snø er koselig, det er en litt annen opplevelse du hadde enn den som er her i dag, her er det nesten blitt vår! :-)

  SvarSlett
 2. Snø er stas. Tørr snø vel og merke, slaps er ikke så stas...

  SvarSlett
 3. Her er det snart ikke snø igjen, men ordentlig vårstemning. Er likevel enig med deg i at det er godt å vandre i snø. Høres ut som du hadde en deilig tur. :)

  I forhold til dårlig påmelding på fotoutfordringen, så tror jeg noe av grunnen rett og slett kan være at du fortsatt har kode på kommentarene dine. Nå som det har blitt doble ord, og enda vanskeligere å se skriften, ser jeg det er mange som lar være å legge igjen kommentarer der denne sperren er. Var skeptisk til å fjerne min selv pga. spam, men har heldigvis ikke opplevd annet enn at jeg faktisk får flere kommentarer. :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D