søndag, februar 5

Brokkolisnadder

Track: Ingeborg Selnes – Feel It

Å ha fersk brokkoli (altså, ikke fryst brokkoli!) er jammen bra å ha i kjøleskapet. I helga har det vært brokkoli for alle penga, og kombinert med pølser og krydre har det vært to flotte middager.

Lørdagen ble det en litt sen middag. Hadde vært på nattevakt natt til lørdag så alt ble jo litt forskjøvet, og med en liten kor-event før middag ble det vel egentlig mer kveldsmat enn middag. Uansett... jeg stekte brokkoli i olje, blandet i med pølser (med hvitløk, fås på coop) og sjalottløk og lot det steke litt. Blandet noen skjeer creme fraiche med noen skjeer sukkerfri ketchup og paprikakrydder og blandet det med resten. Lot det godgjøre seg i 5-10 minutter og hadde et supert måltid!


 I dag lagde jeg brokkoli og kylling og hadde i resten av pølsepakken fra igår. Brukte fløte (2.dl) og vann (1.5 dl) istedenfor CF og hadde paprikakrydder, chilikrydder og masse currykrydder oppi stekepannen. Brukte også hvitløk og sjalottløk samt sukkerfri ketchup. Ble en tynn saus men det gjorde ikke noe, var hensikten siden jeg brukte vann. På den måten var jeg sikret at kyllingbitene ble ordentlig tilberedt. Stekt først for deretter kokes litt. Brokkolien ble nesten myk og det smakte godt. Veldig fornøyd med dagens middag. Klarte bare én porsjon av dette. :D

2 kommentarer:

  1. Mmmm, brokkoli er godt! Ekstra kjekt at det også er sunt;). Ser ut som to gode middager!

    SvarSlett
  2. Dette så riktig godt ut. :)
    Leste faktisk i går at brokkoli og tomater er ekstremt sunt, og bør være med i det daglige kostholdet. Skal hamstre litt selv, og det spørs om jeg ikke prøver meg på en lignende rett som du har laget. Yummi! :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D