mandag, november 7

Velkjent fenomen?

Track: Rihanna – Only Girl (In The World)

Jeg tror mange kjenner seg igjen i dette fenomenet. Når det er rot i hjemmet, og man ikke har hatt tid til å rydde eller bare nedprioritert det en stund, så får man ikke lyst til å rydde. Sant? Enda verre er det at fenomenet også gjør at når du skal gjøre et forsøk i å rydde, finner du andre ting å gjøre i stedenfor. Sånn som jeg gjorde, da jeg forsøkte å rydde litt rundt sofaen. Fant et par strikkepinner og et lite nøste med fargerikt garn. Jeg har nedprioritert prosjekt "lære å strikke" til fordel for hekle-prosjekter. Strikket hvertfall litt før jeg fikk ryddet av stuebordet og lagt på en ny duk. Burde nok ha strøket duken først, men mangel på strykebrett eller en plass å stryke ting på gjør det ikke lett. Strykjern har jeg faktisk!

På skolen idag var det slik at vi var blitt delt opp i grupper. Læreren vår i musikkfaget er borte så vi fikk en oppgave. Den gikk ut på å spille inn en sang med ulike ting å tenke på. Etter en liten stund var hele gruppen min samlet og én av gruppemedlemmene spiller i cover-band, blant annet. Fantastisk fyr. Rihanna med Only Girl var det vi landet på og vi øvde på den og fant ut hva vi skulle gjøre. Jeg er ikke så flink til å ta akkorder når jeg hører på sanger men gutta i gruppa klarte det på kort tid. Nå hjalp det jo litt med han ene som kunne låta fra før av. Akustisk gitar, piano, bassgitar, ulike rytmeinstrumenter, xylofon og vokal med variasjon så ble det en grei versjon av låten. Veldig fornøyd med det.
Skulle gjerne lagt ut resultatet men det er noe jeg ikke gjør før jeg har spurt hele gruppa. Greit å være på den sikre siden. Har hatt låta i hodet i flere timer nå... :)

Holder på å lage noen låter for tiden. Siden vi må gjøre det, skolegreier. Har ikke laget låter på over ett år. Hardt å komme i gang igjen. Det vanskeligste er å notere det ned i form av noter og arrangere det for flere instrumenter. Det er vanligvis bare meg og gitaren. Alt er så mye enklere da.
Men, hva ville livet vært uten en utfordring?

3 kommentarer:

 1. Det går nok lettere med låtskrivningen når du først har kommet i gang.

  SvarSlett
 2. Kan du lage låter! WOW! Jeg er imponert!

  Det rydde greiene der er såå velkjent *knis*

  Fabelaktig dag!
  klem

  SvarSlett
 3. Cool!!! Multitalent!!! I like it :o)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D