lørdag, november 26

Skikkelig korhelg!

Track: The Cooltrane Quartet – Wonderwall

Har tidenes korhelg! I går var det Tromsø-premiere på Ave Maria av David Macintyre i Grønnåsen Kirke. God klang i kirka, syns jeg i alle fall. Min stemmegruppe var veldig nervøse for om vi kom til å treffe tonene for dette er en seks-stemt korsats hvor tonene er veldig tett opp mot hverandre. Da vi hadde sunget Mitt hjerte alltid vanker var det tid for Ave Maria. Det gikk overraskende bra og jeg var så glad at hjertet banket tusen slag i sekundet (ok, det går jo ikke, men du skjønner?) og det ble klemmer og mange smil etterpå. Da tror jeg at du skjønner hvor nervøse vi var for denne satsen. Jeg og ei fra stemmegruppa hadde øvd litt på torsdagen på overganger og det tror jeg gjorde utslaget. Hun andre var syk da men dukket heldigvis opp på konserten. Vi klarte oss og jeg er fornøyd med bare det!

Søndag er det ny konsert, i Elverhøy Kirke. Litt annen klang i den kirka men tror det skal gå bra likevel. Da skal vi synge med et annet kor, TAKK møter TKK. Altså, Tromsø Akademiske Kvinne Kor møter Tromsø Kvinne Kor. Søte, eldre damer i det koret. Vi skal synge en kirkeslavisk sang med de. Litt sånn russisk klang over det. Er spent på hvordan det kommer til å gå.
På denne konserten skal vi synge litt flere sanger og det gleder jeg meg til.
Er veldig glad for at jeg hadde fri fra jobb denne helga, ellers hadde det aldri gått. :)

Etter nummeret vårt igår var ferdig skiftet jeg og dro rett til min gode venninne som hadde bursdag igår. Jeg hadde spurt dirigenten om jeg kunne dra istedenfor å høre på hele konserten, og det gikk greit. Jeg kom rett til en deilig, indisk gryte. Spicy greier. Ikke så veldig lavkarbo eller lavkalori den kvelden men idag er jeg fast bestemt på å komme meg i ketose igjen. Spiste nemlig naan-brød og drakk litt rødvin, samt litt ananas til dessert. Russisk sjokolade toppet det hele da jeg kom hjem. Det var godt!
Bursdagsbarnet spiser også lavkarbo-mat men hun valgte også å spise litt mer "normalt" igår. Hun sa at hvis hun spiser høykarbo i to dager får hun abstinenser og problemer med å komme i ketose igjen men at en dag går helt fint. Jeg spiste kun høykarbomat på kvelden og siden jeg også spiste flere kalorier enn vanlig så vil det ta meg litt lengre tid å gå ned det jeg spiste. Syns likevel det var verdt det. Koset meg meg god mat og hyggelige mennesker. En av de fineste kveldene på lenge:) Skikkelig lenge!

Har hatt litt vondt i hodet de siste dagene. Nakken og skuldrene har vært fulle av muskelknuter og jeg tror det har noe med stress å gjøre. Selv om jeg ikke har råd til noe som helst for tiden, tok jeg meg råd til å dra på massasje igår. Heller litt massasje enn å gå rundt med muskelknuter til jeg har råd. Det var både godt og vondt på samme tid. Det sier litt om hvor mange knuter jeg hadde. I dag er jeg skikkelig øm og kjenner det hver gang jeg rører litt på meg. Mister ikke motet likevel for jeg vet at det blir bedre. Massøren var både hyggelig, kjekk (mann), flink og sterk! Men jeg er hardfør. :)

2 kommentarer:

 1. Så Deilig med massasje da,
  og tilogmed av en kjekk mann ;)
  Det kan vi like.
  Ha en strålende deilig kveld og on fortsatt fin helg.
  Klem Linn.

  SvarSlett
 2. Massasje er godt ;) God investering. Ha en flott helg!

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D