torsdag, november 17

I minus

Track: Rebecca & Fiona – Dance

Jeg kryper stadig nedover på vekta, og det er litt rart. Egentlig. Jeg har et rart forhold til dette for tiden, for jeg klarer enda ikke å se de store forskjellene som burde sees når man har gått ned hele 12 kg. Venner og familien ser det, og jeg tenker vel at det er det viktigste. At noen ser det.
Kan være at jeg ikke vil se det, for jeg føler meg litt mer naken nå enn før, bare ved å se på vekta.
Det beskyttende skallet krymper. Jeg er ikke lei for det fordi helsa blir jo bedre for hver dag som går. Likevel har jeg vært overvektig siden jeg var sju år. Over halve livet mitt. Det er mange tanker som surrer rundt dette. Det er jeg ikke alene om. Det er ganske mange som kan kjenne seg igjen i at man mister sitt skall, det beskyttende fettet mot den onde omverdenen. Alle vil vel være normalvektig (med unntak) men den mentale biten kan fort spise seg på den fysiske biten. Man bør være skikkelig motivert for å gå ned i vekt. Vet ikke om jeg er så motivert for tiden men jeg fortsetter i alle fall. Minus 12 kg siden 15.september. Ikke verst. Jeg er tre kilo unna målet mitt før jul. Sett alltid delmål! :)

Pakke fra amerika.
Å handle på nett er gøy. Kanskje ikke så mye for lommeboka men handler man fra utlandet så blir det som oftest billigere. Mitt nyeste kjøp fra iHerb er dette. Chocolite inneholder 30 kcal og 1 karbohydrat pr pakke. Litt rar ettersmak ved andre forsøk men tror at det er sånn. ChocoRite er noe jeg så på en annen blogg og tenkte at jeg ville prøve det. Helt ok smak når man drikker det, men man kan også bruke det til å bake med. Pr 2 skjeer utblandet med vann blir det 150 kcal og 3 karbohydrater. Ikke så ille. Det tror jeg at jeg vil like litt bedre. Som kjeks. :) To gratis-greier fulgte med. Lypsyl og noe vitamin-greier slik jeg forstod det.


Mmm.
Dette spiste jeg til middag idag. Helt grei mat. Kylling, blomkål, crème fraîche og medium salsa fra eldorado. Alt i moderate mengder, for om man pøser på med CF og salsa så går det galt i forhold til karbohydratene.

Fiol.Mitt nyeste kjøp av planter. Ene planten min var en sånn som kom til å dø ganske fort. Alpefioler holder stand en stund lengre men vet de ikke lever så alt for lenge. Veldig fint å se på og jeg likte fargen. En lilla syrin har også fått plass i et annet vindu. Det er så fint å se på!

3 kommentarer:

 1. Så gøy at du klarer å holde deg til ny livvstil! Applaus til deg :)

  nala sender nuss!
  Fabelaktig kveld til deg!
  klem

  SvarSlett
 2. Så flink du er! 12 kilo på to måneder - wow. Jeg er også blitt helfrelst på iHerb. Oppvaskmaskintabletter, vaskemiddel til klær (med den herligste lavendelduft), hårfarge uten parabener og så er det billig! Jeg liker også filosofien at det ikke er dyretestet, økologisk og naturvennlig for miljøet også. Ha ei flott helg, og lykke til videre med kostholdet. Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 3. Wow.. Du har jo jobbet masse! Kjempebra, så fortsett den gode ferden. :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D