onsdag, oktober 12

Oppdateringer

Track: Ben Howard – Empty Corridors - Live

Det er mye å gjøre for tiden, derav ikke så mye blogging. Noen ganger er det fint med litt pause også. Tror flere kjenner seg litt igjen i det.

Høsten har virkelig kommet til Tromsø. Det er kaldere, det er vått og trist ute. Noen ganger glimter solen til men det er ikke særlig varmt ute likevel. Vi er i oktober nå så det er kanskje ikke så rart.

Har enda ikke fått sendt ut premien fra min siste give away. Jeg trøster meg med at det er første gang jeg lager pulsvarmere, noe vinneren ville ha. Måtte gi det et forsøk i et annet type garn først. Nå er jeg på riktig vei og dermed blir det heklet et par pulsvarmere til vedkommende. Satser på at hun blir glad. :) Det var jo ikke så vanskelig likevel.

Prosjektet mitt har vært utfordrende, og det er fortsatt utfordrende men det blir lettere for hver uke.
Noe som har vært i media-vinden for tiden, lavkarbo. Det er mitt prosjekt. På tre uker har jeg gått ned noen kilo. En dråpe i havet av hva som må til for at jeg noen gang skal se ut som en normal person.
Jeg er fast bestemt at å leve på lavkarbo, i uansett form, er det beste for meg. Det er ikke en diett men en livsstil. Å øke karboinntaket etterhvert er målet, foreløpig spiser jeg bare maks 15 gram karbohydrater hver dag. Ingen cupcakes, ikke fiskeboller på boks, ikke mer grandis og hvertfall ikke øl.
Man må ofre litt, være kreativ og utholdende. Da er det vel offisielt. Lavkarbo på meg. Wow.

Kreativ, forresten. Marsvina liker å gjemme seg. Hadde bestilt varer fra iHerb og selve pappesken var ikke så stor. Akkurat passelig til å gjemme et marsvin inni. Klippet ut en dør i eska og la en håndduk inni. De var veldig skeptiske til dette men nå har begge vært der inni og slappet av. For de som vil gjøre samme greia, husk å fjern klistremerker, tape og annet som ikke bør spises på av sultne gnagere. For de gnager på alt. Hittil er pappesken uberørt av tenner men det går vel ikke lenge før de tester ut om man kan tygge på det og spytte det ut etterpå. :)


3 kommentarer:

 1. Flink du er! Jeg har ikke viljestyrke til lavkarbo eller annen diett for den slags skyld.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for fiine kommentaren til vottene! Vet du, jeg tok på meg oppdrag for ei tidligere i vår, men har bestemt meg for at det ble eneste. Takk for forespørselen :).

  Ser du er igang med prosjekter og at det gir resultater. Lykke til videre :)

  SvarSlett
 3. You go girl! Det er tøft å holde seg til, men klarer du det så gir det helt sikkert resultater! Lykke til :)
  Nattaklem fra meg

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D