søndag, oktober 23

Leonberger

Track: Team Me – Dear Sister

Fredagen kom min søster til byen, og siden hun skulle videre på besøk fikk jeg passe på en leonberger! Emma, som hun heter blir passet på av søsteren min og typen. Emma er stor! Leonbergere veier mellom 60-90 kg. Hun var så stor at jeg er sikker på at hun veide bortimot 80 kg. I min lille leilighet tok hun stor plass. Var veldig nysgjerrig på marsvin, nesten for nysgjerrig, så vi gikk en skikkelig lang tur. Hun kommer egentlig fra landet, hvor hun får løpe fritt. Likevel gikk hun meget pent i bånd og det var ingen problemer med henne. Hun gikk i omtrent alle vanndammene hun kunne finne, så når vi kom inn igjen var hele gangen min våt. Kjempesøt hund. Fikk litt lyst på en leonberger men det får bli når jeg har et stort hus. Stor hund i liten leilighet funker dårlig. 
Min andre søster kom innom en tur, hun bor delvis hos meg. Hun hadde egentlig planer om andre ting og var i litt dårlig humør. Da hun kom inn logret Emma og var så glad for et nytt fjes. Søsteren min lyste opp og ble kjempeglad for at jeg hadde en pelsdott tilgjengelig. Logrende og veldig siklende, sådan. Utrolig hva dyr, særlig hunder, kan gjøre med noen som er litt nedfor. :)

Emma :)

Ellers har det vært sykt mye å gjøre den siste tiden, derav lite blogging.
I dag har jeg multitasket på kjøkkenet. Lage middag (reinskav med sopp og brokkoli/blomkål-mos), steke vafler, spise middag, fikse spillene på fb samtidig.
Nå skal jeg snart på jobb, og jeg sov ekstra lenge idag så tida strakk ikke helt til å gjøre én ting om gangen.

4 kommentarer:

 1. Hunden Emma hørtes ut som verdens nydligste ;)

  Fabelaktig søndag til deg og dine!
  Her skal kvelden nytes før jeg finner fram kofferten og må pakke.

  Klemklem

  SvarSlett
 2. Nydelige Emma sånne har eg hilst på før ein gang. kjente noen som hadde 3, Skjønne men krever sin plass! ;-)

  Klem,

  SvarSlett
 3. Nydelig hund :-) Ser for meg at man blir glad når man er i samme rom som søte Emma :-)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D