torsdag, oktober 27

Drømmeboksen

Track: Yellow Ostrich – Bread (bonus track)

Jeg liker Japan.
Jeg gjør det.
Men noen ganger blir jeg skikkelig trist når jeg leser om ting som skjer i Japan.
Sånn som i denne artikkelen.

Kort oppsummert blir hunder og katter gasset ihjel. 250 000 kjæledyr i året. De har egne steder hvor de gasser ihjel dyrene. "Drømmeboksen". Helt lovlig.

Lånt fra Dagbladet.
Mange dyrebutikker er åpne til klokken 03 på natten slik at fulle folk kan kjøpe motedyr til å ha i sin veske. Er det særlig lurt da? Hva gjør man når man våkner kl.12 neste morgenen med en logrende, smånervøs hund ved siden av seg? Eller en kattepus, selv om man egentlig er allergisk mot det? Dømmekraft og alkohol er liksom ikke den beste kombinasjonen.

Å kjøpe et kjæledyr er ikke noe annerledes enn å kjøpe en håndveske for mange. Folk kjøper dem uten å tenke mer over saken, og kaster de senere som leker, sier Emi Kaneko ved den veldedige organisasjonen Lifeboat til Sunday Mirror.

Dyrene fortjener bedre enn dette. Det er, selv i Norge, kjent at dyr er blitt et bruk og kast-objekt. Selv i Norge kjøper folk dyr uten å tenke seg om. I alle fall har vi dyrebeskyttelsen. Fattig trøst.

Lånt fra Dagbladet.


Jeg gråter stille på innsiden...

3 kommentarer:

 1. Uffameg, så trist at det er slik. Stakkars, stakkars dyr!

  Tusen takk for flotte pulsvarmere og hals! Det var knallfint! Pulsvarmerne passet kjempegodt:). Skal legge det ut på bloggen så snart jeg får tid! Tusen, tusen takk:).

  SvarSlett
 2. jepp. det er sørgelig hvor lite et dyr er verdt for mange

  SvarSlett
 3. Jeg blir sint og lei meg! Usj! Klarer ikke å lese sånne innlegg nesten.


  Takk for alltid så søte og hyggelige kommentarer inne hos meg:)

  Fabelaktig helg til deg og dine! Koos deg masse! Her skal ikke jeg løfte en finger før jeg må. Helgen skal kun brukes til avslapning, mann og hund.

  Maiaklem

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D