lørdag, januar 9

Januar-tanker

Track: MoZella – Light Years Away

Da har jeg en nydelig MacBook Pro i hus! :) Det er den minste utgaven, altså 13´3" skjerm, men det går faktisk fint. Man blir fort vant til slikt.
Som om ikke det er nok, så har vi (jeg og min søster) kjøpt oss et nytt stuebord. Mens hun og foreldrene dro for å skaffe bordet, fikset jeg løpere til bordet. En fin butikk i sentrum skal dessverre legges ned, og de har 50% salg på alle varer de har igjen, for å bli kvitt alt. Trist for de, fint for meg. Kjøpte varer til over 400 kroner, etter rabatten. Tre sengesett og noen løpere. Kanskje vi kjøper gardiner til uka, for de har enda så mye igjen at de har nok noen fine gardiner på mandag.

Jeg og søster skulle gå til en butikk i nærheten for å pante utallige tomflasker idag, og nå er det plussgrader, etter mange dager med mange deilige minusgrader. Plussgrader og nedbør er ikke gøy, for det blir regn og sludd, og det fører til mange store søledammer, veldig våt slaps, dammer under slaps som man ikke ser før man har blitt våt, litt fall stumpen på glatte partier (pga en kommune som sparer på sand).
Vi klarte oss til slutt, men begge var våte etter turen, og begge angret like mye på å i det hele tatt bevege oss på utsiden. Vi bestemte oss for å ikke røre oss utenfor døren hele helga, med mindre det ikke blir krise.

Snart blir min minste lillesøster 16 år, og ei liten stund har jeg bursdag selv.

3 kommentarer:

  1. så herlig med ny mac, grattis ann rose. du trengte det. Hvor tar den gamle veien? dynga?

    kos deg masse med den nye.

    SvarSlett
  2. Takk Hoyd! Trengte det ja! :)
    Nei, MacHilfred er bare pensjonert! :) Han skal ikke på dynga, siden han fortsatt fungerer, men blir ikke å brukes noe særlig. Så, pensjonist. Greit å ha noe ekstra, i tilfellet noe skjer med den nye! :) Reserveløsning.

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D