mandag, juli 20

De siste dagene...

Track: Foo Fighters med Stranger things have happened.

Her kommer en liten oppsummering på hva jeg har gjort de siste dagene, og jeg begynner faktisk med det nyeste! :)

Min søster har bursdag i dag. Hun er nå 18 år. Tenk, jeg har kjent denne jenta like lenge, og jeg husker fortsatt ting vi gjorde sammen da vi var små. Da hun ble født trodde jeg hun var en gutt, og jeg gikk rundt på Sonjatun (fødeavd. i Nordreisa) og ropte til gamlingene at jeg hadde fått en bror. Det er nå 18 år siden jeg gjorde det. I dag kan jenta kjøpe øl og vin lovlig.
Hun skal feire dagen med mamma. De skal på Emmas Drømmekjøkken og få en 5-retters middag. De er heldige! Jeg har aldri spist en 5-retters middag.

På søndagen kom Sylvia og resten av gjengen hjem fra ferie. De har jo vært i Tunisia og i Molde.
Kattepusen ble glad for at de kom tilbake, ca en time etter hjemkomsten. Hun spilte "hard to get" fordi hun var litt sinna for at de dro. Men hun ble glad til slutt. Nusse måtte inn for å sjekke flere ganger om de fortsatt var der, og så løp hun ut igjen.
Jeg fikk feriegave! :) Fikk en Britney-parfyme, Fantasy, 50 ml. Jeg prøver alltid parfymer før jeg kjøper de, for da er jeg sikker på at de passer meg, derfor var jeg veldig spesifikk på hvilken parfymer jeg ville ha. Ellers så fikk jeg litt sjokolade og andre småsaker. Fra før av så fikk jeg jo den gule, fine sofaen hos Cato som takk for å passe katta. Han kan si hva han vil, men han er glad i den lille pusen. Jeg for min del er glad dette er over. Virkelig glad.

Lørdagen lastet jeg ned det siste albumet til Foo Fighters, og jeg er fornøyd med det. Liker spesielt sangen som jeg har lagt som track på innlegget.
Jeg tok bussen til jobb, og gikk hjem i regnvær. Virket mer ut som høstvær enn sommervær for å si det slik. Da jeg kom hjem så måtte jeg varme meg over et kopp med eple og kanel-te.
Sovnet foran tv´n mens pusen var ute, og det ble sent i seng. Hun sov forsåvidt sammen med meg i sengen, men er glad jeg ikke har katt. Kattehår og seng hører liksom ikke helt sammen.


Lørdag 18.juli, litt før klokken 23.00 på kvelden. Ser dette ut som sommer?

Ellers kommer jeg ikke på mer som kan blogges om på fredag, torsdag, onsdag osv.
Hjemkomsten, altså hjem til leiligheta, var en blandet greie. 5 minutter i leiligheta, og jeg måtte en tur i sikringsskapet. Vaskemaskinen ble ferdig mange timer etter at jeg kom hjem, fordi vi ventet med å sette den på pga sikringene. Å leve i denne leiligheta er en prøvelse. Snart skal vi flytte ut, believe me!
Etter å ha sovet i Sylvia og Catos seng i tre uker, var møtet med min egen seng en grufull, hard, prøvelse. Har nesten "svømt" i deres seng, og min seng som før var god og deilig ble hard og vond. Deres seng var for myk. Jeg håper det blir bedre i natt.

Ønskeliste for fremtiden:
* 5-retters middag
* Penger til mat
* Bladet Nemi, Kollektivet og LGV

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D