onsdag, januar 2

Nyttårs-feiring på fjellet

Track: Murder By Death – I Came Around

Tenkte som så at siden jeg dro hjem fra jul hos mamma søndag at nyttårsaften ville bli kjedelig og ganske så kjip. Fikk med meg pinnekjøtt som jeg lagde selv og må si at jeg er nesten like god som mamma til å lage pinnekjøtt! Må bare huske å ha det i vann litt lengre neste gang.
Senere skulle egentlig søster og svigerbror komme over og vi skulle fyre opp noe fyrverkeri de hadde kjøpt. Mamma hadde gitt søster en hundrelapp slik at de kunne kjøpe fyrverkeri.
Senere ble jeg oppringt av svigerbror hvor han da spurte om jeg ville bli med på fjellet. Han sa det kom til å bli fantastisk og vi skulle kjøre opp med snøskutere. Klart jeg hadde lyst til det!
Måtte innom jobb for å hente skuterdressen min (eller, det er jo mamma sin) og det var sykt å være på jobben på nyttårsaften! Siden kjørte vi hjem til de for de skulle ta med seg noen ting. Jeg hadde drukket til maten så de kom derfor og hentet meg. Ikke verst.

Det var litt av et syn som møtte oss i gangen hos de. Lille Luna hadde hentet en pose i veska til søster som sto på klestativet. Hun hadde fortært sjokolade med 70% kakao, spist noen tabletter for halsbrann og sure oppstøt, smakt litt på en håndkrem som lukter sinnsykt godt, smakt på ammeinnlegg og strødd papir og ting som kan rives ut over hele gangen. Ikke første gangen hun smaker på ting hun ikke skal og hun har ved tidligere anledning også smakt på vesken til søster. Heldigvis ikke denne gangen for hun hadde jo skaffet seg ei ny veske rett før jul.
Luna måtte være i bilen når vi gikk inn til de som vi skulle dra opp på fjellet med. Ble for mye med tre hunder innendørs. På den tiden spiste Luna følgelig mine brødskiver opp som jeg hadde tatt med. Det fikk jeg ikke vite før dagen etterpå da jeg skulle spise frokost. Spurte om brødskivene fortsatt lå i bilen. De hadde lite lyst å si det til meg da det skjedde. Tror heller de bare forsøkte å lure seg unna for det var noen gode brødskiver.

Vennene til søster og svigerbror var søte og hyggelige og har to barn som var utrolig morsomme å prate med. Hun minste kunne telle til 7 mens moren bare kunne telle til 17 fikk jeg vite.
Fikk sitte på med fyren opp og han kjørte ikke sakte. Holdt meg fast for harde livet og har ikke vært så nært en mann på hele 2012. Han er liten og jeg er større. At han overlevde turen opp er et mysterium så hardt jeg holdt fast. Vel, det var hans valg å kjøre fort. Var kun redd for å falle av et par ganger og det var jo egentlig veldig gøy. Rett før oss hadde søster og svigerbror kjørt opp med en slede hvor en svær leonberger satt oppi. Hun er lat og orker ikke løpe opp fjellet fikk jeg vite. De hadde uheldigvis tippet og støvelen til svigerbror satt fast under skuteren fordi han hadde holdt den oppe så den ikke skulle falle over søster. Hun landet på magen og hadde veldig vondt og var veldig redd for babyen. Jeg tippet skuteren over og han jeg satt på med kjørte søster opp på fjellet mens svigerbror snudde skuteren sin. Det gikk bra med søster og det er fortsatt masse liv i magen hennes.
Var helt fantastisk å stå på fjellet mens det ble skutt opp fyrverkeri fra hele tre kanter. Var flere som var i fjellet men tror nok vi hadde best utsikt. Ble mye champagne og vin og det ble sent hjem.
Luna fikk løpt fra seg og overlevde sjokolade-spisingen. Hun spiste masse tørrfôr da vi dro hjem og jeg fikk overnatte hos de.

Dagen etter spilte jeg bilspill og fant noen biler til svigerbror mens han hjalp meg av og til og senere lagde middag. Akkurat da jeg skulle ta et race var det middagstid. Søster våknet heldigvis mer til under middagen. Hun var så trøtt stakkar. Var god middag og fint å spille bilspill og generelt en veldig fin nyttårsaften og start på den nye året. Slutte og starte ett år på fjellet. Det hadde jeg aldri forestilt meg. Håper det blir flere år på fjellet fremover, det var så fint!

1 kommentar:

  1. Godt nyttår!

    Ønsker deg en fabelaktig start på uken! Her skal resten av kvelden brukes på en etterlengtet bloggerunde, tiden strekker dessverre ikke til lenger *uff* kjenner jeg savner fininger som deg.

    Klemklem

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D