lørdag, desember 29

Jula

Track: Radiohead – Climbing Up The Walls

Jula er over (syns jeg) og det går mot et helt nytt år. Stormen på utsiden merkes knapt. Kanskje fordi det er koselig inne. Mamma har sikkert tjue lykter ute og inne med tente lys i og det var fyr i ovnen for bare litt siden. Hunden maser om oppmerksomhet og vil at jeg skal kaste leker til henne.
Det er litt godt å være hjemme for da slipper jeg å tenke på brannalarmen som kan gå når som helst og gjerne midt på natten der jeg bor til vanlig og det er varmt her. Er omtrent alltid kaldt i leiligheten min. Og hunden sover gjerne i sengen med meg. Eller, hun sikter seg godt til hodeputa så jeg må dytte hele hunden bort. Skulle ikke tro at en liten hund var så motstridig og tung men det er vel noe hunder gjør når de har siktet seg inn. Gjøre seg ekstra tung.

Objektivet til speilrefleksen slutta plutselig å funke som det skulle. Dro dit jeg kjøpte det (fint å være i nærheten av byen!) og en fyr så på det og viste seg at det bare hadde hengt seg opp. Nå funker det og jeg har tatt bilder av bikkja og noen av mammas mange nisser. Noen bilder blir vist her om ikke så alt for lenge til.
Prøvde å ta bilder av Luna og Nusse mens de lekte og jaget etter såpebobler. Kom meg aldri så langt.
Nusse elsker såpebobler. Helt herlig å se. Litt morsomt har det også vært med de to jentene. Begge med løpetid. Ene bød seg frem mens den andre litt vel ivrig skulle snuse akkurat der. Nusse har et pledd hun ofte viser litt mye entusiasme over og dette så Luna. Etter et par runder med pleddet fant nemlig Luna ut at hun skulle prøve det samme på Nusse. Over med foten og allerede i startposisjon. Vi måtte le litt og siden ingen ville se på det, ble de skilt. Hunder er av og til ekle.

Fint å slappe litt av i jula. Spise klementiner og se på tv-serier og spille data og prate med mamma.
Jeg fikset en ørret i dag til middag. Fiskekrydder fra apoteket som mamma fikk i julegave, hvitløk og smør imellom og i folie. Ovnsbakt fisk er godt! Fiskemiddager bør jeg lage mer av.

1 kommentar:

  1. Så bra objektivet ikke var ødelagt *puh*

    Jeg må takke deg for alle fine kommentarer du har lagt igjen hos meg i år, du er herlig! Ønsker deg ett riktig godt nyttår! Skal bli koselig å følge deg i året som kommer også :)

    Stor klem
    -Maia

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D