torsdag, desember 20

Hjem til jul

Track: Maria Mena – Home For Christmas

Google.
I morgen drar jeg nesen hjemover til mamma og resten av familien. På veien plukker jeg opp søster og så kjører vi. Om vi får plass til alt i min lille bil gjenstår å se. Har ikke pakket så alt for mye men man vet jo aldri.

Siste skoledag før jul. Var koselig og utrolig stressende. Barna skulle pakke inn stearinlys som vi dyppet i går. Silkepapir, gavepapir, teip, gavebånd og navnelapper. Når alle skal samtidig, da blir det stress. Vi spiste også julelunsj og hadde underholdning for de foreldrene som valgte å dukke opp. Barna syntes det var fint og noen fikk danse til en låt. For de som har hørt denne vil nok forstå hvorfor jeg mener at det ikke sømmer seg for barn. Trøster meg med at de ikke vet hva det synges om. Enn så lenge. Utrolig kult danset av alle og foreldrene dro skikkelig på smilebåndet.

Sang en julesang til kollegiet igår. Det er rart å synge foran voksne etter å bare ha sunget foran og med barna mine på jobb. De likte sangen og hun ene ble så rørt av sangen at jeg fikk fisk i dag!
Vi snakket dagen før om fisk og at jeg hater fisk fra frysedisken for man vet aldri helt hva man får og at jeg savner det å kunne kjøpe dagsfersk fisk når jeg har lyst på det. Er veldig sær på dette med fisk. Mye skal være rett før jeg spiser det. Uansett, jeg fikk fisk, av alle ting i hele verden. Og et julekort av ei søt kollega fordi jeg ikke har fått noen kort eller oppmerksomhet etter at vi trakk hemmelig julevenn. Kommer til å boikotte hele hemmelig venn-greia. To ganger på rad uten oppmerksomhet. Det tar ikke så mye tid eller energi å skrive noen hyggelige ord på en lapp og legge i hylla.

Nå skal jeg altså hjem til jul. Kanskje jeg blir ferdig med det hemmelige strikkeprosjektet i jula.
Og kanskje det kommer noen titalls cm med snø.

1 kommentar:

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D