søndag, oktober 14

Tante rose

Track: Bendik – Igjen

Jeg skal bli tante.
Det er enda noen måneder til men håper det går fort.
Søster er ikke akkurat verdens hyggeligste under sin graviditet.
Det males bilder av søte, gravide kvinner som går rundt og er hyggelig hele tiden, bare venter og venter på å få barnet sitt i sine hender. Dette bildet stemmer ikke nødvendigvis.
Hun er riktignok søt og gravid og venter men ikke alltid hyggelig. Har sagt til henne at kommer den dagen jeg blir gravid skal jeg være ti ganger verre. Bare for å ha det litt gøy.
Altså, hun er ikke gretten hele tiden, heldigvis. Trodde bare ikke hormoner spilte så stor rolle.

Er egentlig veldig glad det er henne og ikke meg. Man lærer av sine nærmeste.
Hun har vært på ultralyd og jeg har fått sett bildene. Det er helt sinnsykt å se et liv på den måten. Man vet det er et baby der inne, i min søsters kropp, vokser for hver eneste dag.
Har fått tatt kopi av ultralydbildene. Det ser ut som et barn. Det er et barn. Søsters barn.
Søster holder på å lage en babybok. Svigerbror hadde kjøpt ark til boka, sånne pynteark. Søster ønsket seg ark med babyer på. Naturlig nok. Svigerbror er så tøff at han kjøpte ark med dødningshoder på.
Har fått lov til å hjelpe søster med den boken og det er fint. En dag skal vi dra og kjøpe flere babyting. De har jo allerede kjøpt og skaffet seg litt ting allerede.

Jeg har lyst å lage babyleker. Ser folk hekler og strikker og syr barnevennlige leker. Det har jeg også lyst til å prøve. Kanskje søster blir glad for sånt.
Det fins mange blogger der ute med DIY og med tips og inspirasjon. Lurer på hva folk gjorde for 20 år siden når de trengte inspirasjon...

Så jeg skal bli tante. Med en tidvis hormonsprengt søster håper jeg vinteren går fort og jeg kan holde mitt tantebarn i mine armer snart og være barnevakt når foreldrene trenger litt pause. Og ja, ikke minst få gå amok med kameraet mitt. Dette barnet skal dokumenteres. :)

Forresten litt morsomt når en kollega sier at barna du underviser i musikk synger sanger jeg har lært de mens de leker. Utrolig kult, tenker nå jeg.

Søster, om du leser dette. Du er ikke så ille altså. Ta det med en klype salt. Du vet jeg er kjent for å overdrive. 

5 kommentarer:

 1. Vet godt at æ kan være utrolig hormonell til tider, men tenk nu at du oppleve mæ nå ikke 24/7 som Daniel gjør ;)

  Du skal bare strikke, sy osv så masse du vil :) Ville ha satt stoor pris på det :)
  (et babyteppe hadde vært kjekt, sia æ aldri klare og strikke ferdig mitt.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og lov for at jeg ikke er med deg 24/7. Han er en helt! :)

   Må bare ha tålmodighet søster. :)

   Slett
 2. Grattis! Ta det med ro- hormonene roer seg nok med tiden- om de ikke blir enda verre, og du må nærme dg søsteren din med brynje og skjold med tiden.. *flirer*

  Takk for gode kommentarer i bursdagsinnlegget til hundefanten, og innlegget om Spooky. Det varmet.
  Nei, jeg kan nok ikke forsøke en ny venn til han, for han banket livsskiten av de han ble forsøkt plassert med hos hun jeg fikk han av også. Han er visst ikke helt god fra før, men jeg trodde og håpet at det skulle fungere om jeg bare brukte tiden riktig. Enn så lenge bor han fortsatt hos meg, men jeg har vibbene ute for om noen andre med flere ørkenrotter skulle ønske seg han. Ikke for å sette de sammen, men for å se om han kan få det bedre med flere av sin art i bur ved siden av. Det kan jo være en løsning for å få han til å ikke føle seg så ensom. Ønsker jo en best mulig løsning- uten å ta til meg flere dyr selv.

  Rusler en tur inne hos deg før jeg finner puta :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi! Brynje og skjold er notert! :)

   Bare hyggelig! Trist med Spooky og Monster. Det er nok kanskje til det beste at han da får kommet til noen andre. Ta det litt med ro hva dyrehold angår. Fint med pauser. Jeg skal ha pause fra dyrehold når marsvina tar kvelden. Det håper jeg for øvrig blir en god stund til siden de enda er unge. Pauser er alltid fint. :)

   Slett
 3. Så hyggelig å skulle bli tante, det er spennende tider foran deg da :) Ja, ta masse bilder, de vokser jo så utrolig fort i starten!
  God helg :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D