fredag, mai 4

Bryllupsinvitasjon

Track: Mackintosh Braun – Line In The Sand

Den kuleste bryllupsinvitasjonen jeg har sett noen sinne! Paret som skal gifte seg er supersøte, kreative og fine mennesker. Har dekket til sensitiv informasjon på bildet, derav hjerter og sånn. :) De har visst bestilt klistremerker og klistret de på ene siden av platen. Det er enkelt og kreativt, det liker jeg. En binders holdt fast et lite kort som inneholdt ønskeliste.

Når jeg først skulle ta bilder av invitasjonen så tok jeg like godt et par bilder av marsvina. Det går bra med de og jeg har fortsatt ikke kastet de ut, uansett hvor mye de hyler og hviner til meg når jeg går inn og ut av kjøkkenet. Tro meg, av og til ønsker man at de kommer med volumkontroll. De mangler ikke mat i det hele tatt, selv ikke grønnsaker og frukt. Ett minutt etter å ha fått en gulrot kan de finne på å hyle etter meg når jeg entrer kjøkkenet.
Den nye moten i buret er for øvrig høy som hodepynt. Patty har innført den moten.Q: Har du vært borti noen superkule bryllupsinvitasjoner? 

4 kommentarer:

 1. Ja, den var utrolig flott. Artig når noen er så kreative. Og marsvinene er jo bare sååå søte. Ha ei fin helg! Klem :-)

  SvarSlett
 2. kul den der, men vil du ha en geekete bryllupsinvitasjon, sjekk ut dette: http://sudarmuthu.com/blog/how-i-designed-my-wedding-invitation

  SvarSlett
 3. Wow, stilig invitasjon! Skikkelig kreativt :). Nusselig lite marsvin også :)

  SvarSlett
 4. Ja det må jeg si var kreativ invitasjon! :)
  Søt lite marsvin! :) Men er ikke det typisk marsvin, at de piper og lager mye lyder! Dems måte å skravle på ?

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D