tirsdag, april 24

Facebook og spilleslutt

Track: Alexi Murdoch – Towards The Sun

Har hatt det litt godt med å ta litt pause fra internett. Særlig når min fantastiske mobiltelefon er på service. Å leve et par uker med en eldre mobil har jammen fått meg til å tenke hvor avhengig jeg er av teknologi og tilgjengelighet. Orker ikke bruke så mye tid på telefonen fordi den er teit og man må trykke så hardt på skjermen (førstegenerasjons touch screen) For noen uker sluttet jeg å spille absolutt alle spill på facebook. Har gjennom spillene lagt til mange venner på facebook, "spillevenner". Noen av de har jeg et greit forhold til i dag så selv om jeg har sluttet å spille og fjernet mange venner allerede er det noen som får være på listen min. Det har vært utrolig godt å bare frigjøre seg totalt. Har tilbrakt mindre tid på mac-en. Selv om den er herlig. Har alltid brukt spillene som drivkraft for å gå på internett, brukt mange timer på spillene. Det er egentlig bare bra at jeg har gjort det, for fremover så kommer det til å bli heftig shit med eksamener og øving.

Jeg ble bare lei. Lei av å være avhengig av spillene. Lei av å sitte på facebook. Nå syns jeg imidlertid at facebook er uinteressant. Statusoppdateringer skjer sjeldnere. Det er godt.
Var litt fristet til å begynne med et spill, men det ville jo vært dumt. Slutte i et par uker for så begynne på an igjen. Skal klare dette her. :)
Nå kan jeg bruke mer tid på andre ting, som f.eks strikking. Har endelig fått til å strikke med fem pinner samtidig. Settpinner heter det vel. Uten at det blir hull mellom hver pinne. Alt som skulle til var å stramme godt til mellom pinnene. Nå skal jeg ta for meg et større prosjekt. Må bare finne ut hva. Kanskje pulsvarmere selv om jeg har nok av de selv.

Neste blogginnlegg kommer med bilde av den feteste bryllupsinvitasjonen ever! :D:D:D

Bli med på utfordringen, forresten. Spre ordet selv om du ikke vil delta selv. :)

3 kommentarer:

 1. Hei søte deg!
  Endelig fikk jeg besøkt deg, skulle ønske døgnet hadde flere timer og internetten var enda raskere.

  Noen ting er bare tidstyveri og da er det kjekt å kunne frigjøre seg, flinka :)

  takk for koselige ord om mitt reisebrev *smiler*

  Ønsker deg en finfin torsdag!
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Har harr litt pause fra internett jeg og det var godt ;) Skal prøve å pønske ut noe lurt til fotokonken ;)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D