fredag, oktober 9

Studieuke - Høstferie?


Track: Adjagás med Viidáseappot/Viidáset

Jeg har altså hatt studieuke.... eller høstferie om du vil, alt etter som.
Egentlig hadde jeg planlagt at denne uka, først og fremst skulle være studieuke, men den gang ei. Jeg lover mye til meg selv, som jeg ikke klarer å holde, ergo jeg blir skuffet og sint på meg selv. Jeg lærer aldri.
Hadde tenkt å gjøre ferdig min del av en innlevering i faget pedagogikk, og så lese pensum som jeg skulle ha lest til nå. Har begynt på innleveringa (sju dager til den skal inn), og ikke lest en eneste side pensum.

Så hva har jeg gjort da?
Mandag begynte jeg på oppgaven, faktisk! Jeg skrev et par sider med mine egne erfaringer i forhold til temaet på pedagogikk-oppgaven.
Tirsdag var jeg hos min søster for farging av hår. Hun er frisørlærling, så passet bra. Eneste dumme der at man gidder ikke så mye annet senere fordi man blir sliten av å høre på hårfønere i mange timer, det er kaldt og man blir sur fordi frisøren lugger.
Onsdag var jeg en tur hjemme hos mamma. Der fikk jeg de til å sage meg to plankebiter i nøyaktig 37 cm, slik at jeg får fikset hylle på badet.
Torsdag dro jeg tilbake til byen, og nesten rett på kafé med to venninner, og etterpå dro jeg på besøk. Lang dag med andre ord. Mye snø og slaps på veien gjorde det vått og ekkelt.
Fredagen er enda ikke over i skrivende stund. Jeg måtte komme tilbake til min søster på frisørplassen for å fikse striper i håret fordi jeg fikk for mørkt hår. Nå ser det mye bedre ut. Kjøpte også plata til Adjágas, Mánu Rávdnji. Hørt igjennom den, og liker stilen. Samisk musikk er absolutt hørbart.
Resten av denne såkalte studieuken skal jeg jobbe. Det er ikke kos.

Lærdom: ikke planlegg noe, om du er dårlig til å holde det du selv lover...

1 kommentar:

  1. Vær nu glad for at du slapp og bruke så masse penga hos mæ da :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D