fredag, august 14

Blåmerker

Jeg har vært ganske effektiv med tanke på å finne ny leilighet og ting som hvitevarer. Dette takket være internett.
Jeg hadde sjekket annonser på både Zett og Finn for å finne leilighet til en akseptabel pris. Ringte flere, men de hadde utleid, eller så var det for dyr i forhold til kvadratmeter og strøm. Plutselig fant jeg en annonse som virket grei, og jeg ringte. Hadde fri fra jobb den dagen og null planer, så jeg sa at jeg kunne komme på visning straks. Var stor og fin, og jeg sa jeg ville ha den. Det var heldigvis først til mølla, så jeg fikk den. Noen utleiere har ei liste de går igjennom, og velger den de liker best. Har aldri fått ei leilighet på den måten. Kanskje jeg er stygg eller noe?

Leiligheten var i alle fall stor og fin, men fra 70-tallet, ergo det var stygg tapet på soverommet. Heldigvis sover jeg i mørket, så jeg slipper å se tapeten i noe stor grad. Kjøkkeninnredningen var ikke den fineste heller, men jeg tenker som så: jeg er ung, skal ikke bo der for evig, og det var billig. Vi overlever, jeg og min søster.
Vi har dessuten verdens største bod!! Okei, litt overdrevet, men den boden er stor. Det betyr at vi ikke trenger å ha pappesker på soverommet. Herlig, bare det.
Dessuten, har vi ett vindu mer, enn den vi bor i noen uker til. Liker vinduer! :)

Det vi trengte av hvitevarer va vaskemaskin, komfyr og en frysemulighet. Jeg sjekket på nett, og jeg fant en vaskemaskin. Den var liten og søt på bildet, og tenkte at den ikke veide så mye.
Da vi hentet den i går kveld, var den tung som fy, og jeg fikk blåmerker på begge armene mine etter å ha båret den ned to trapper. Selgeren var dum som ikke hadde koblet ut slangene til vaskemaskinen på forhånd, så det ble jo vått på gulvet. Var egentlig som fortjent, men det ble ikke noe godt tak i vaskemaskinen siden den var våt pga dette.
Så her sitter jeg, med vaskemaskinen og mine tre, store blåmerker.

I helga skal jeg passe på Nusse igjen, og en unge. Begge gjør som de vil i grunn. Må bare passe på at begge får mat, og at ungen ikke sover hele dagen.
Grei aktivitet i min første frihelg på mange uker.

3 kommentarer:

 1. så bra du har funnet en fin leilighet med grei plass :)
  en vaskemaskin er vel aldri liten å lett? man ska jo a plass til klær oppi den. hb du fikk hjelp til å bære den.
  løkke til med passing av nga og katt eller ka det no er :) du er snill som gidd det da.
  katti blir invitert til innftningsfest?
  å vi må no ha pizzakveld en kveld.

  SvarSlett
 2. Ja, syns det er fint!! :)
  Nei, en vaskemaskin er langt fra lett, selv om den er liten. Fikk hjelp til å bære den. :)
  Blir innflyttingsfest ila september. Du er invitert! :)

  SvarSlett
 3. just lett me know when and i'll be there.
  my bday is @ friday 18. sept, but i will have my party on saturday :D you should come. i will lett you know more when i kow more about it ;)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D