søndag, mai 31

Om det å være på flyttefot...

Da var jeg flyttet, igjen.
Sist jeg flyttet var i slutten av november, og nå er det slutten av mai. Fra 1.desember tom mai så har jeg bodd på samme plass i 6 mnd. Syns det er rart det, å flytte. Har lyst på en mer stabil plass, men ingenting er bra nok. Enten er husleia for dyr, for liten plass, for stor plass, mange småting som ikke fungerer, for langt unna der man studerer osv osv.
Her jeg bor nå må jeg bo i minst 3 mnd, det er avtalen. Men om jeg ikke trives her da? Blir jeg å flytte igjen? Pakke ned, frakte, pakke opp... pakke ned, frakte, pakke opp... man blir lei.
Har man bare kunne funnet den perfekte plassen, der man kunne bo lenge.

Så hva er den perfekte plassen for meg?
Først må plassen må ha en hage. Den trenger ikke å være så stor, bare det er sol i hagen og det går an å grille på sommeren.
Det er greit med en akseptabel husleie, med strøm, kabeltv, internett og hvitevarer.
At leiligheten er innbydene og koselig er et stort pluss, at man føler seg hjemme, at ting er i orden og at man ikke hele tiden går å irritere seg over småting.
Siden jeg bor med søsteren min hadde det vært greit med to soverom. Men, det går også om det er mulighet for å lage en sovealkove.
Leiligheten må være varm... det betyr at man ikke trenger å bruke 500 kr i strøm pr mnd for å holde varmen i leiligheten.

Vel, så hvordan er den nye, gamle leiligheta jeg nå har flyttet inn i da?
Den har hage, og den har grei husleie, men minus for at strømmen ikke er inkludert, med tanke på hvor gammel leiligheten egentlig er og standarden deretter.
Den har ett soverrom, men mulighet for å lage sovealkove. Dessverre er badet veldig lite, og toalettet står alt for nært veggen, som har fliser, så man fryser ihjel når man går på do. Lite å juble over. Til sist så tror jeg at det blir brukt mye strøm på å holde denne leiligheten varm. I alle fall føles det sånn nå.

Allerede nå tenker jeg på å flytte. Fordi denne leiligheten ikke er perfekt. Det er ikke det at jeg streber etter perfeksjon, men jeg ser at det kommer til å bli irritasjon i denne leiligheta. Man skulle hatt et prøvedøgn i leiligheter man vurderer. På denne måten kan man luke bort dårlige leiligheter til en alt for stiv pris.
Nå teller jeg dager...

3 kommentarer:

 1. Er så absolutt enig med deg med dette blogginnlegget. Vi får holde ut iallefall i 4-5 måneder her før vi kanskje begynner og lete etter en annen plass.

  SvarSlett
 2. dumt å ikke trives, men det er ikke så lett å finne en slik plass heller. Jeg har bodd veldig mange steder og flytta mye. skjønner hvordan dere har det.

  SvarSlett
 3. Ta det med ro søster, vi overlever, og vi vil finne en bra plass, én dag.

  Vi må ta en prat over te og kaffe snart Hoyd! :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D