torsdag, mai 14

Krisehjem!I dag har jeg vært på besøk hos Britannia. Hun har dyr til en hver tid hjemme hos henne, fordi hun har sagt seg villig til å være et krisehjem - å passe på dyr til de blir omplassert permanent.
Dette kan du også gjøre, eller du kan støtte opp dyrebeskyttelsen i tromsø. Tromsø har ikke noe hus for å ta vare på dyr, dette gjør frivillige.

Videoen ble filmet i dag ved hjelp av min mobil, derav kvaliteten. Tenk, jeg har gått tur med en katt! Personlig syns jeg det er morsommere med hunder.

Dette skriver de om krisehjem på dyrebeskyttelsens hjemmeside:

Dyrebeskyttelsen i Tromsø jobber blant annet med omplassering av dyr. Dette er vanligvis dyr som har forvillet seg bort fra eller blitt kastet ut av sine eiere, og dyr som av andre dyrevernsmessige grunner trenger et nytt hjem. Siden vi ikke har et eget hus til å oppbevare dyrene, trenger vi krisehjem til vi finner et nytt hjem til dem. Et krisehjem skal sørge for at dyret skal få et trygt og godt midlertidig hjem, og forpliktelsene er å sørge for forsvarlig tilsyn og stell av dyret mens det er i forvaring, holde dyret innendørs (katt), sørge for lufteturer (hund), samt følge opp eventuell avtalt medisinsk behandling og generelt sørge for at dyret har det trygt og godt.

Dyrebeskyttelsens forpliktelser er å dekke utgifter til medisinsk behandling, og snarest mulig oppspore dyrets eier eller finne den et nytt, permanent hjem. Under perioden da dyret oppbevares i krisehjemmet, er den fremdeles i Dyrebeskyttelsens eie, og betraktes kun som utlånt til mottaker - men det er bare hyggelig hvis krisehjemmet ønsker å beholde dyret for full adopsjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D