torsdag, februar 1

Irriterende førsteklassinger og om å være i dårlig humør.

Track: Adjágas med Dolgemátki

I dag er en sånn dag der jeg blir irritert av alt og alle. Jeg skremte sikkert noen irriterende førsteklassinger som spilte høyt på pianoet med døra åpent da jeg slamret den hardt igjen. Synd for de liksom. Orker ikke bruke mer tid på akkurat de.

Harstad-tur! Ilios-festival der i helga. Jeg og klassen skal reise med hurtigruta dit i kveld. Kan bli en morsom tur sånnsett (bare jeg får orden på min irritasjon over andre) fordi det er jo hele klassen pluss mange andre fra musikklinjer i Nord-Norge. Tror at Ida fra Sortland skal, og det hadde jo vært rart om ikke Harstad-gjengen ikke skulle. Samtidsmusikk... er vel egentlig ikke så interessert i slik musikk som det. Har sett på notene til det vi skal være med å synge. Sært sier jeg bare. Men en flott sjanse til å bli kjent med andre mennesker. Og så slipper man jo én dags skole!

I går opplevde jeg noe morsomt. På vei mot busstoppet (jeg og Sofie skulle ta bussen til skolen) så ønsket jeg at brannalarmen på skolen skulle ringe. Bare for moro skyld liksom.
Senere så satt jeg og en kompis og spilte SimCity, og der på gøy tente vi på noen trær. 5 minutter senere går brannalarmen på skolen! Sært det også. Ble en litt kald opplevelse. Det var jo kaldt ute.

Lørdagen feiret jeg bursdagen min. Ble 19 år for de som ikke visste det. :-)
Det var kjempegøy. Vi spiste god mat og kaker. Laika (hunden) fikk masse kos den dagen. Tror hun likte det, for hun kan være nok så selskapssyk...hehe.
Guttene sang masse Singstar. Dessverre hadde jeg kun norsk på norsk, så da fant Jørn og Emil ut at de ville score 10 000 poeng på Optimist med Jahn Teigen. I ettertid tror jeg de angrer litt, for det er jo russetid snart, så det blir skrevet navneforslag på lister. Jørn Teigen og Jahn Emil er foreslått fra min side. De sang jo optimist så mange ganger at jeg mistet tellinga! Dette er også sært.

For noe av bursdagspengene så har jeg kjøpt plata til Adjágas. Den er kjempebra! Dagens blogger-track passer fint for det humøret jeg er i, men hva det betød igjen husker jeg ikke. Men kjempefin sang. Og ikke minst kjempebrae sanger generelt. Vil trekke opp Mun ja mun, Rievdadeampmi og Lihkolas. Sistnevnte betyr faktisk glede. Med det så vil jeg si at det er en glede å ha levert inn særemnet i norsk! Endelig ferdig. Det er sann glede det.

Ellers så tror jeg at jeg er blitt i litt bedre humør av å skrive. Eller ikke. Må finne det ut snart. Får vente til det kommer flere irriterende førsteklassinger...

1 kommentar:

  1. Det er helt naturlig å være irritert på 1. klassinger, det er faktisk rollen til 3. klassingene på musikklinja. Det er dere som skal holde lov og orden ved like!=)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D