lørdag, mars 15

Bursdagen til lillegull

Track: Seapony – What You See

Tatt med telefonen min.
Forrige helg hadde mitt første tantebarn (for jeg håper jo på flere med tiden!) bursdag og fylte ett år.
William var blid og fornøyd fra morgen av og såklart vekket han meg på morgenkvisten. Jeg hadde jo tatt rommet hans og sov på en madrass og hadde døren på gløtt fordi jeg ville ha Luna på rommet når de gikk og la seg. La meg litt før alle andre. Hun kom ikke inn men lillegull kom innom rommet når han våknet til liv. Full av liv og sikkert glad fordi han hadde noen han kunne plage så tidlig på morgenen. Klager ikke, jeg fikk verdifull tid med lillegull og han vekket meg like greit på søndagsmorgen også, rett før klokken syv.
Han var veldig søt mot meg hele helga, var det noen han ville til så var det tante. Han ga bajs i at ene gudmoren hans var der og foreldrene var kun fine å ha når han gikk lei meg. Har ikke opplevd han slik før og håper ikke det forandrer seg med det første for det var så utrolig kult og fint og selv om det var lenge siden sist han så meg så virket det ut som han husket meg. Barn er fine.
Må innrømme at tantehjertet smeltet litt når han gråt når jeg gikk på do og lukket døren, for han ville jo så gjerne inn med meg og når man lukket grinden til trappa og jeg hentet noe og han ikke fikk være med.

Fra min telefon, kl.06.50 søndag...
Lørdagen feiret han bursdagen sin i barnehagen han går i og mor selv hadde stått for en fin, blå kake for anledningen. Hun er litt perfeksjonist og ble oppgitt fordi det ikke ble helt slik hun hadde tenkt seg men alle så ut til å like kaken. Hun hadde også bakt en helt egen kake til lillegull, en liten kake med fyll og masse krem på. Gutten har mange gudforeldre og satt sammen med ett par av de mens alle spiste. Da det var tid for kaken hans sa mor at de burde flytte på seg. Det gjorde de for gutten ble ikledd bare bleie og satt i stolen så han kunne grise så mye han ville. Vet ikke helt om det er en slags tradisjon, at man får sin egen kake på sin første bursdag som man kan grise med? Var hvertfall litt morsomt konsept. Lillegull hadde spist pizza først så han var egentlig mett, derfor ble det mer gris.
Gaver fikk han også mye av, deriblant masse tre-leker. Onkelen hans hadde stått for en del musikkinstrumenter til småbarn så læreren i meg våknet til liv da vi var kommet hjem og så over alle gavene og lillegull fikk mer oversikt over lekene sine. Vi spilte litt musikk på hans lille xylofon og jeg bjellet litt og så lekte vi litt med de andre lekene hans.
Hører med at vi også hadde badet før foreldrene kom hjem, han var jo full av kake og når selskapet var over kjørte jeg hjem i deres fine Outlander og tok ett bad. Sier vi, fordi selv om jeg nå har lært at man ikke står rett ved badebaljen hans fant han likevel ut hvordan han kunne gjøre tante våt. Været var grusomt forrige helg og på vei hjem dro vinden med seg vann fra havet og over veien. Da var det digg å kjøre SUV så det tror jeg må være min neste bil.

Hadde en fin helg med lillegull og burde skrevet innlegget for mange dager siden. Ting tar tid og jeg begynner å bli gammel, hukommelsen svikter ofte. Gruer meg til jeg blir pensjonist, håper jeg husker hvor jeg er! Må være lov å spøke litt. Håper det ikke blir så lenge til neste gang jeg ser lillegull. Sånn det er med litt avstand.
♥ ☆ ♥ Love you! ♥ ☆ ♥

1 kommentar:

  1. Så fine lille tantegull :) Ruslet litt rundt inne hos deg nå, og må jo si gratulerer med dagen på etterskudd, og fyttipokker`n til artikkelen som havnet i avisen. Det er så utrolig dårlig gjort å bare stikke av sånn..
    Jeg har et lite lotteri på gang, så vil du være med så heng deg på. God søndag :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D