onsdag, september 11

Etter mye om og men

Track: ...og du ga avstanden navn by Ekkolodd

Breivika i Bodø, august.
Jeg har ikke blogget på ekstremt lenge. Sommeren er blitt til høst og jeg har ikke gjort stort den siste tiden. Så lite interessant å fortelle om at jeg lenge har utsatt et blogginnlegg.
Kan vel forsøke å fortelle om hva jeg har gjort da, om noen finner det litt interessant er jo det bra.

Sommeren har vært ganske fin. Hadde en av de fineste sommerene på lenge, sammen med venner for det meste. Et par ganger i Bodø by gjorde godt og siste turen var jeg der ganske lenge. Fikk møtt nye folk, vært sammen med to stk babyer og deres foreldre. Sett på filmer og vært på en liten fest.
Gikk også turer. Den første turen var ganske lang og nesten bare på asfalt. Asfaltjungelen er ikke noe for meg når jeg skal gå veldig langt, foretrekker skogen da. Med ordentlige sko på. Det hadde ikke jeg med meg. Hadde vi hatt bil tilgjengelig hadde det nok blitt flere turer. Ble litt for langt å gå til områdene med fine turløyper i. Foreslo buss men vi kom oss aldri så langt. Bodø er en fin by. Når jeg vandret i gater, opp og ned og på langs fant jeg ut at hvert eneste hus har minst ett tre i hagen sin. Selv de med små hager. Kanskje det er en lov i Bodø. For å kunne bo må man ha ett tre i hagen sin. Utrolig fint å se på om sommeren.

Skansen, Bodø. August.
LilleWille etter en lang dåpsdag.
Nevøen min ble døpt og det var en fin barndåp. Veldig mange mennesker ble invitert og alle hadde det fint, virket det som. Nevøen min var våken stortsett hele tiden og virket fornøyd med all oppmerksomheten han fikk. Selv måtte jeg stjele han av og til slik at jeg også fikk litt tid med lillemann. Søster og typen hadde traktor og biler som tema for barndåpen og alle voksne fikk egne biler som "bordkort". Snill som jeg var limte jeg navn på alle bilene. Barna fikk såpebobler med navn på. Barna herjet som de selv ville og det fikk meg til å lure på hvem som egentlig hadde ansvaret for barna. I alle fall ikke foreldrene. Det var et minus men dagen var jo et stort pluss sånn ellers. Dagen før var en av de varmeste og dåpsdagen var jevnt over varm, inntil det kom et skikkelig regnskyll som barna visste å utnytte i pur glede, til foreldrenes fortvilelse, hehe.
Har vært lat så har ikke lagt over bildene av barndåpen fra kameraet til mac-en min enda. Blir nok å dele noen fine bilder da.

Limte navn på biler og såpebobler til dåpen.

 Har ikke rørt garn i sommer. Kreativiteten har vært borte. Har slitt med ene armen min hele sommeren og det ser ikke ut til å gi seg enda. Tok opp strikketøyet for godt over ei uke siden. Klarte å strikke litt før jeg måtte legge det bort igjen. Litt fordi jeg ble irritert siden det var første gangen jeg forsøkte å strikke noe med mønster på og så ble det ikke slik som i oppskriften. Skal gi det en ny sjanse snart. Kanskje jeg får det til.

Første forsøk med mønster.
Alle bildene er tatt med mobilkamera og lagt ut på instagram på min bruker.

På mandag fikk jeg en melding på facebook om at Patty døde. Hun fikk kreft og måtte avlives. Solgte marsvina til ei jente som har tatt utrolig godt vare på de og er utrolig glade i dyr generelt. Marsvina fikk straks nye navn men for meg vil de alltid være Patty og Selma. Selma lever og er frisk og rask. Jenta sjekket Selma for kreftsvulster dagen etter at Patty ble avlivet. Ingenting farlig å melde der. Er utrolig trist å miste et dyr, uansett størrelse. Selma vil såklart lete etter søsteren sin ganske lenge men hun er ikke alene. I buret ved siden av er det visst en herremann som holder hun med selskap.
Hvil i fred, lille Patty :)

1 kommentar:

  1. Trist å høre om Patty, men det høres ut som de fikk gode hjem de to små.
    Herlig observert at du så at alle hus hadde et tre. Det er jo sånne detaljer som er morsomt å oppdage. Gratulerer med dåpen til den lille, skjønne nevøen din. Han var råsøt :)
    Velkommen tilbake til bloggverden. Er litt av og på selv, men sånn tror jeg det er for alle her inne. Det finnes jo et liv utenfor som tar litt fokus og tid til tider også ;)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D