onsdag, juni 12

Utsatte prosjekter

Track: City and Colour – The Lonely Life

Det nærmer seg flytting med stormskritt og jeg har både rydding hjemme og på arbeidskontoret mitt som agenda de nærmeste dagene. Det er vemodig at vikariatet snart er over.
I forbindelse med flyttingen kom jeg til å tenke på ulike prosjekter jeg har utsatt i evigheter. Som det å sy mobilvesker til meg og ei venninne. Egentlig skulle hun få den i bursdagsgave i april men det var så travelt og jeg letet lenge etter en pose med noe stoff. For noen uker siden, da jeg sendte avgårde et lite lass med ting med søster fant jeg plutselig denne posen. Har såklart utsatt prosjektet etter det men nå tenkte jeg at det måtte gjøres før symaskinen ender et sted i rotet som flyttelass gjerne gir.

:)
Det endte med disse fargene, hvor den blå skal være min og den rosa til venninnen min. Hun ønsket seg rosa og da ble det slik! Håper hvertfall det var rosa... det er jo ei stund siden april og jeg husker kanskje ikke helt. Satser på at hun blir glad uansett.

Per nå flytter jeg inn til mamma siden det er så dyrt å bo i byen alene. Satser på at jeg får plass til å lage meg et koselig rom med et syhjørne slik at jeg kan fortsette på mitt neste syprosjekt, om jeg ikke tar det på fredag. 

3 kommentarer:

 1. Stilige mobilvesker! Kjenner til det med å utsette ting:). God flytting!

  SvarSlett
 2. Lykke til med flyttingen :)

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett
 3. Lykke til med en ny fase i livet. Håper du får syhjørnet ditt, så du kan lage flere flotte mobilpunger og annet :)
  Har smakt oreo kun èn gang, men er enig i at det var godt ja. *nam* :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D