lørdag, juni 1

Energityver

Track: Pure Bathing Culture – Pendulum

Energityver. 

Har du noen gang tenkt på hva i ditt liv som er dine energityver? Dårlige venner? Rutiner? Problemer på jobb? Jeg velger med jevne mellomrom å ta oppgjør med energityver. Som oftest handler det om dårlige venner. De som behandler deg som dritt enda du selv forsøker å gjøre de fornøyde.
Vennskap handler om gjensidig respekt og forståelse. Kommunikasjon begge veier.
Det å kvitte seg med slike venner kan ta tid. I dette tilfellet var jeg blitt glad i vedkommende, som venn såklart og syntes det var vanskelig. Så tenkte jeg, hvorfor skal jeg være venn med noen som ikke vil forstå meg? Dette spørsmålet har jeg stilt meg mange ganger også i forhold til mange andre.
Derfor har jeg heller noen venner som er nært meg og resten på et greit bekjentskapsnivå. Dette var en som ble stående nært meg og det er gjerne de jeg står nær som jeg etter hvert kvitter meg med.
For noen år siden avsluttet jeg vennskapet med min daværende bestevenn fordi hun ikke tok nok vare på meg som venn. Behandlet meg kort sagt som dritt.
Denne siste vennen er også av en slik art og jeg kjenner at energityver har ikke plass i mitt liv.
Ei venninne jeg har vært litt usikker på fikk en sms hos meg på torsdagen like etter avsluttet vennskap med denne dumme vennen. Har vært usikker på henne så fortalte hva jeg syntes og sa det var dumt det ble sånn. Hun ville være min venn og det ble jeg veldig glad for. 
Har veldig vanskelig å kvitte meg med venner så dette er aldri noen lett jobb.

Må sies at jeg er litt skadefro. Særlig når man har forventet mer av personen og vedkommende legger opp til det selv. Som to av mine gode venninner sier, eneste sanne fryd. Føler meg litt slem men det er samtidig litt gøy.

Poenget med innlegget er at er du usikker om du bør ha enkelte som venner så gjør noe med det. Spør, snakk med de, avslutt vennskapet om vedkommende ikke er villig til å gjøre noe med situasjonen. Du er mer verdt enn å la deg bli behandlet som dritt. Såklart, er du et dårlig menneske i utgangspunktet har du lagt opp til det selv men man kan jo forandre seg, har jeg hørt.
Energityver, ta et oppgjør med de straks og lev et lettere liv.

Q: Hva er dine energityver?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D