søndag, mars 3

Englevakt

Track: Lissie – Shameless

Siste dag med vinterferie. Har vært hjemme hos mamma og fredag kom begge søstrene mine og svigerbror også dit. Har brukt ferien på å slappe litt av, gjort husarbeid for mamma mens hun har vært på jobb, spilt på brors xbox, vært på besøk og gjort noe jobbrelatert arbeid. Man kan si hva man vil om lærere men de aller fleste tar med seg forfallende arbeid med i ferier. Ble ferdig med noe jeg skulle gjort for lenge siden og det føles godt.

Hadde englevakt på vei hjem til leiligheten min. Fikk beskjed om å kjøre forsiktig, særlig på enkelte strekninger da det var svært glatt og sporete. Var ikke kommet så langt engang før jeg mistet kontrollen etter en sving. Tok det rolig i de svingene så utfallet kunne vært mye verre om jeg holdt fartsgrensen. Hadde to biler bak meg og de klarte heldigvis å stoppe. Forsøkte å rette opp bilen men det funket ikke. Noen meter sidelengs før jeg stoppet i motsatt kjørefelt med fronten mot de bilene som sekunder før var bak meg. Jeg trodde jeg skulle dø. Sjåføren i bilen som nå var foran meg så spørrende på meg. Pustet ut og da smilte han og kjørte videre. Det kunne gått så mye verre om det hadde kommet en bil mot meg eller om jeg faktisk endte utenfor veien. Bilen er like hel og det er jeg og. Utrolig med flaks og utrolig hvor fort man egentlig kan minste kontrollen over bilen. Kjørte ikke så fort resten av veien så alle bilene som endte bak meg kjørte forbi meg.
Må ha vært noen som passet på meg.

2 kommentarer:

  1. Uff, glatte veier er ikke noe særlig. Kjedelig når en føler at bilen tar over styringen selv. Fint at det endte godt! Takk for koselig kommentar inne hos meg. Lua jeg vant på giveawayen din bruker jeg stadig. Den er god og varm - og fin! Klem :-)

    SvarSlett
  2. Uff og huff! Godt å høre at noen passet på deg.

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D