søndag, februar 17

Super søndag

Track: Thelma – In Between

Det er søndag og det er en fin dag. Har hatt en super start på dagen og søndagen er jo ikke slutt enda.
Skal snart på middag hos søster og svigerbror hvor han skal lage vårruller og jeg skal ha masse sweet chili-sauce på tallerkenen min. Fint når man får servert mat når man er på besøk og spesielt siden det er en lat søndag.

Tatt med mobilen.
Fredag dro jeg på besøk til ei ny venninne. Vi jobber sammen og var forrige helg i Tromsø sammen hvor vi sov hos mamma. Hun likte mamma og det var veldig koselig. Tok oss en tur på Yoghurt Heaven også og det var veldig digg! Har ikke kjørt så mye utenfor bygda på den tiden jeg har vært her så kjøreturen til min venninne var veldig spennende. Tok jo en evighet å kjøre og trodde mot slutten at jeg hadde kjørt forbi dit jeg skulle og at jeg til slutt ville ende i Alta. Litt knoting med å finne frem til riktig hus var det også. Turen tilbake tok ikke så lang tid. Var veldig fint å være på besøk selv om man var litt syk. Blir sprø av å bare være hjemme. Hun kom med en valentines-gave til meg. Slikt er uvant for meg, at venner gir hverandre gaver når man føler for det. Utrolig hyggelig gjort. Fin var den også.
Siden jeg ikke orker å sette opp flere spikre henger den over en plakat og under engelvinger og en russisk dukke jeg fikk da jeg var i Murmansk sist. Til at vi ikke har kjent hverandre så veldig lenge føles det som om vi har kjent hverandre i en evighet.

Blir så glad av glade mennesker. Hverdagen min kan være nok så tøff iblant og da er det ekstra fint når fine mennesker kommer inn i livet mitt og sprer hygge.

2 kommentarer:

  1. Detta var nå jammen meg kjekt å lesa :o)

    Håpe du får maaaange sånne flotte dager framover og mange nye, gode minner med den nye venninna di.

    Klem

    SvarSlett
  2. <3 Stor klem til deg! Ønsker deg en like fin fredag :-)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D