søndag, mars 24

Påske

Track: Cold Mailman – Venetian Blinds

At ting tar tid er noe alle kjenner til. Har gått lang tid før jeg kom på å legge inn bilder fra kameraet mitt. Ikke lagt inn bilder siden før jul en gang så det var noen bilder å se gjennom.
Nå er det påskeferie for slitne lærere og jeg skal snart til Ungarn. Har derfor ingen andre påskeplaner enn å være hjemme og forberede meg til utenlandsreisen og treffe venner. Skal også strikke og sy ferdig to bursdagsgaver. Etter det bør jeg vel vurdere å hekle noe fint til nevøen min.

Nevø, søster og mamma.
 Et bilde av mamma, søster og min fine nevø. Dette bildet er tatt når han var litt over en uke gammel. Nå har han rukket å bli 16 dager og er mer våken enn før. Han var innom meg i går kveld og var sulten og trøtt på samme tid. Måtte jo såklart skifte en bleie også. Søster sov over hos meg fordi lillebror, mamma og stefar tok alle sengeplassene hjemme hos min andre søster og svigerbror. Nusse sov også her, siden hun og Luna ikke går så godt sammen. Søster stakkar fikk ikke sovet så mye siden Nusse bjeffet på folk som gikk inn og ut her jeg bor. Det er flere hybler og leiligheter og i helgene er det mye gjennomgang siden ungdommene som bor her har mange fester. Ble derfor mange bjeff og lite søvn. Bror fikk møtt på nevøen sin for første gang i går. Han har mast på oss jenter om at han ville bli onkel i mange år nå. 


Her er Nusse fra jula. Syntes det var et morsomt bilde.
Nedenfor er enda et lekebilde. At hun liker å leke er ingen overdrivelse. Hun leker med alt og alle som viser interesse. Mye energi i denne hunden. :)


Været er ikke akkurat det beste for tiden så det blir nok mest en innepåske enn så lenge.
Med dette ønsker jeg alle en god påske!

4 kommentarer:

 1. Koselig at du fikk besøk av lillebane!
  Krysse fingran før finvær i påska ;)

  SvarSlett
 2. Så herlig liten gutt, og Nusse også:). God påske!

  SvarSlett
 3. Hei søte du *smiler*

  Da fikk jeg endelig tid til å besøke deg, takk for alle fine ord du legger igjen hos meg *glad*

  Så herlig liten nevø :)

  Håper du koser deg og har en finfin påske!
  klemklem

  SvarSlett
 4. Hei.
  Taker så mye for hyggelig kommentar :)
  Grattulerer så mye som tante.
  Fantastisk å få ett sånt lite menneske inn i familien.
  Kjempesøt Nusse du har. Er det en Bordercollie?
  De bånda jeg fletter er laget av fallskjermline, så de holder til alle hunder :) Bare send meg en mail om du er interressert :)
  Ha en fortsatt fin påske:)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D