torsdag, juni 21

Ordner seg for snille piker

Track: Biffy Clyro – Good Practice Makes Permanent

Det ordner seg for snille piker, sies det.

Jeg er jo snill. Da bør det vel stemme.

Mangler enda bil. Vanskelig å finne en bra bil uten at man må påkoste seg både skjorta og trusa.
Mamma var så grei at hun kjørte meg til ulike bilforretninger i byen for å sjekke utvalget og hva man kan vente seg. Prøvde også en bil men valgte å ikke ta den fordi det absolutt ikke var en bil jeg selv ønsket. Når jeg skal betale for ting med mine egne penger krever jeg litt mer og vil ha noe jeg har lyst på. Sånn er det bare.

Leilighet har jeg sånn delvis ordnet også. Den er 100% min så snart jeg betaler forskudd. Å ta en leilighet usett er jammen skummelt. Har sett et par bilder av bad og kjøkken som typen til søster tok for meg. Han så på den for meg og går god for den. Om den er skikkelig ille kommer jeg til å gi han juling.
Ble ikke oppvaskmaskin der heller men det er vel bedre med tak over hodet. Marsvina fikk også lov til å være med. Det er et stort pluss da. Uten de hadde jeg nok ikke overlevd så lenge.
Ryktet til det utleiestedet er at det er blitt stille og er rolig der. Folk som har leiligheter bor der litt lengre enn de med hybler. Blir skummelt å bo med så mange folk. Dele tak med så mange selv om jeg får mitt eget sted. Har bodd såpass lenge type privat, får mennesker å forholde seg til. Tenker at det er slikt som kan ordne seg på sikt. Noe annet når man faktisk er der og får sett seg litt rundt.

Skummelt å flytte, forresten.

1 kommentar:

 1. Hei!
  Så deg på Schrödingers katt i går, det ligger på nrks nettsider :)
  Gratulerer med jobb, snuppa! Det er jo fantastisk!
  Synd at du ikke kan være med i koret da... Kan være at også jeg flytter, sørover da, pga jobb, enten min egen eller samboers, men det er nå ennå laaangt i fra avgjort..
  Håper du har det bra!
  Stor klem

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D