mandag, mai 17

Nasjonaldag og tanker

Track: Goldheart Assembly – Jesus Wheel

Nasjonaldag!! Norge har bursdag, og det må feires! Det som er nytt i år er at det er skyfri himmel, meldt 18 plussgrader og nesten ingen vind! Hurra! Endelig et vær på 17.mai man slipper å ta på seg regnfrakken. Sør i landet har de vært velsignet alle årene med solskinn og varme, men i år er det motsatt. En fantastisk følelse.

Har ikke blogget siden mars. Det er faktisk lenge siden, og jeg vet jeg burde ha blogget. Det har skjedd så utrolig mye på kort tid, og har ikke tenkt på bloggen min i det hele tatt. Vært i Russland, noe som var en flott opplevelse. Det kommer som et annet blogginnlegg senere.

Eksamener har også stått for tur, noen mer spennende enn andre.
Broren min er blitt konfirmert, og jeg så ham gråte ordentlig for første gang. Han ble rørt av det man sa til han under konfirmasjonen.

Nå skal jeg ut og feire nasjonaldagen med venner. Hurra, hurra, hurra!! :)

3 kommentarer:

 1. hva er ditt spotify brukernavn?

  SvarSlett
 2. Hehe, kan skrive det til deg på facebook! :)

  SvarSlett
 3. jeg har sletta meg fra facebook ja.

  lim dette inn i spotify: spotify:user:orjanv og trykk enter så får du min spotifyprofil opp. takk for din, nå kan jeg høre på din musikk.

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D