tirsdag, januar 27

Happy birthday to me!

I dag har jeg hatt bursdag. Ikke noe særlig til feiring, men det er greit, tenker det blir til helgen uansett. Midt i uka og null planlegging blir litt dumt.
Ble møtt tidlig på morgenen med bursdagsklem og hilsner, på skolen trodde noen at jeg ble 18 eller 19 år... Ble litt snurt og sa at jeg ble 21 år.
21 år.

I lunsjen så fikk jeg kake hos ei i klassen, brownies med nonstop på toppen. Koselig gest fra hennes side. Hun er skikkelig grei.
Mer kake ble det når mamma og mine to minste søsken kom innom, gulrotkake i kjøpform. Helt grei den. Til sist så dro jeg på aune med ei venninne og der spanderte hun et kakestykke derfra, type sitronkake-fromasj-greie.
Masse kaker i dag med andre ord.


En annen litt mindre hyggelig ting var at vi øvde til minnestunden vi skal ha imorgen for den avdøde klassevennen vår, Kristin.
Hun etterlot seg ei søt datter, talent hun allerede brukte godt, flere koselige stunder og søte smil. Skulle tatt meg mer tid før drapet til å bli enda bedre kjent med henne. Man tar vel slike ting litt for gitt, inntil ting som dette skjer.

Har begynt å lage sanger igjen. Foreløpig bare på startfasen nå, men har tanker om to sanger, ene er teksten laget og andre er melodien laget men de passer ikke sammen så blir to forskjellige istedenfor en låt. Kan bli bra.

1 kommentar:

  1. Du får ha gratulere med dagen sånn liiitt på etterskudd da! :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D