søndag, januar 11

Buss

Track: Kråkesølv med blåe øya

Å ta buss er av og til et irritasjonsmoment. Tenker spesielt på det at når vi går inn på bussen, betaler og deretter finner en plass, så er det mange som opptar to seter. Vi har kun betalt for ett sete, og det er jo fordi at alle skal få sitteplass i bussen. Det er ikke irriterende når bussen ikke har så mange passasjerer, problemene kommer når det er en haug med folk som skal ta bussen samtidig, og kvinnfolk spesielt med alt for mange handlenett tar to plasser. Ender som regel med at det står masse folk i midtgangen, og dette igjen gjør det vanskelig om man er helt bakerst i bussen og skal trenge seg ut gjennom folkemengden. Heldigvis ikke alle mennesker som er sånn, at de ikke tåler at folk sitter ved siden av en.

Er det noen som husker at det skulle være billig å ta buss?
Synes ikke å se det...

2 kommentarer:

  1. Buss har aldri vært nokka særlig billig og ta.Spesiellt her i Tromsø.

    SvarSlett
  2. det er spennende å se hvordan folk oppfører seg på bussen, til irritasjon og glede. Hvordan folk er i køer, hvordan noen har angst for å sitte sammens med noen eller ikke gir bort setet sitt til noen som virkelig trenger det (gravid eller gammel).

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D