torsdag, februar 28

Vanskelig

Track: Incubus med When It Comes.

Ikke alltid lett å finne gode grunner for å stå opp fra senga for tiden.
De siste dagene har jeg ligget kjempelenge i senga, stirret i taket, lurt på hva jeg skulle finne på. Hvorfor jeg i det hele tatt skulle gidde.
Når jeg har vært lei av å stirre i taket begynner jeg å stirre i veggen. Andre ganger lukker jeg bare igjen øynene mine, litt pause fra all stirringa.
Å i det hele tatt gjøre ting tar lang tid. Har i flere dager tenkt på å tørke litt støv og vaske litt på rommet mitt. Har enda ikke skjedd noe som helst.
Bare slik det er noen ganger.

1 kommentar:

 1. Solveigs tips for å komme seg opp av senga:

  1. sett på en CD med litt futt i, en CD med oppmuntrende tekster som gjør deg glad

  2. Skriv meldinger til noen du er glad i, for å få en myk overgang fra å ligge i senga til å få kontakt med omverdenen

  3. Tenk på en eller annen belønning dersom du står opp. F.eks: Når jeg har vært på badet, skal jeg kose meg med en god kopp varm, nydelig te (eller kakao/kaffe) og lese avisen.

  4. Kommer du deg likevel ikke opp, så sørg for å gjøre noe fornuftig i senga, så du ikke blir liggende og deppe. Sett f.eks på en tale-cd med en bra preken eller les i Bibelen. Da vet du at selv om du ikke nødvendigvis merker det der og da, så har du fylt deg m himmelsk energi:)

  5. Ha gjerne en skikkelig bra bok liggende på nattbordet som du kan lese i hvis ingenting hjelper

  GOOD LUCK!

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D