torsdag, november 30

Stress, stress og atter stress!

Track: Switchfoot med More than fine.

Man blir rett og slett sliten.
Markedskreftene (eller de folka der) greier å få jula til å starte i slutten av oktober. Kjøpepress skjer jo konstant, det er ikke det, men hva med å la julestresset skje i desember, ikke oktober?
Julemarsipanen er i butikken tidlig, julebrus har man kunne kjøpt en stund. Folk kjøper liketil juletreet sitt allerede nå.

Resultat: folk blir lettere irritert, sinte og oppgitte. Ja, og stresset. Er det dette julehandelen skal dreie seg om? Hva med at jula startet 1.desember, folk roet litt ned slik at det blir hyggelig å handle og fikse til jul. Så nemlig for en stund siden i kort sagt i avisa Nordlys at en butikkdame hadde blitt kjeftet på fordi et menneske måtte stå i kø i knappe 2 minutter. Referer også til å lese det jeg skrev om tid. Alt dreier seg visst om å ha tid. Og markedet tjener visst penger på å starte julehandelen i oktober. Noen som skjønner det? Jeg er i alle fall lei julereklamen på tv og media ellers allerede.

Ro ned, tenk positivt, vær kreativ. :)

1 kommentar:

  1. Egentlig e æ ganske enig i at man kunne vente med å stresse til i desember. Men i år synes æg at det e koselig å vente på jula. Allerede no :) Hihi. Snø, ja...

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D