onsdag, juli 30

Fint i Helgeland

Track: Daughter – Shallows

Det var meldt tordenvær i dag. Var forberedt til mitt første tordenvær på årevis og i tillegg helt alene. Ble skuffet da det bare har regnet, himmelen har vært litt mørk og kan være at det var to drønn jeg hørte. Forventa flere drønn og kanskje noen lysglimt også. Ikke at jeg gleda meg veldig til tordenvær men når det først var sagt på værmeldinga... kommer nok flere muligheter i fremtiden. Regnværet har laget fine lyder på taket om ikke annet.

Har bodd i min nye leilighet i to uker. Den lager andre lyder enn mammas hjem som har vært mitt bosted det siste året. Blir nok vant til lydene etter hvert. Har funnet meg til rette og har bare en bag med klær og en eske å pakke ut men har ikke stresset med det. Forsøkte å ikke ta med så fryktelig mange ting men det ble litt likevel. Har fått ett fint bad med ordentlig vaskemaskin i og har også oppvaskmaskin på kjøkkenet noe som har vært stas. Tar meg likevel i å vaske noe for hånd, slik er det vel etter årevis uten oppvaskmaskin. Skråtak har både sin sjarm og ulempe og noe jeg savner på kjøkkenet er skapplass men hadde meg med noen bokser som mat kan stå i plassert langs benken som er fin og lang. Senga er stor og har god plass til en person til men deler senga foreløpig kun med en bamse som ble med så det ikke skulle bli så tomt i senga. Fint å sitte på altanen i sommersola og sette klesvask til tørk der. Minuset ute er alle edderkoppene som lager seg fine nett i trappa og langs rekkverket. Har en edderkopp som elsker å legge nett rett over trappa slik at man går rett i nettet om man ikke peiver det ned først.

Naturen her er nydelig og det har vært mange varme dager her. Har vært en del i sola også og har såklart husket å smurt på meg solkrem. Likbleike meg har blitt en nyanse mørkere så bleik er vel riktig å si. Masse fregner på armene. Har tatt meg noen turer rundt omkring her, blant annet sett skolen jeg skal jobbe på, vært i fjæra og gått noen turer. Veiene er smale og noen steder skikkelig smal så det gjelder å ikke kjøre for fort heller. Blir stadig mer tryggere på veien til butikken en mil unna. Har unngått å treffe på treige bobiler på veien dit. Kystriksveien er populær på sommerstid for bobiler og campingvogner og har sett en del rare bobiler fra andre land.
Tror det blir fint her. Får nok sett mer av naturen når jeg starter på jobb og treffer på flere folk og kan finne på ting.

3 kommentarer:

 1. ser nydelig ut. var i lofoten for litt sidan, heilt herleg der nord:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er fint her nord. Lofoten har visst mange fine strender også, kanskje du vandret langs en på din tur? :)

   Slett
 2. Nydelig bilde av nydelige Nordland. Lykke til i ny jobb! Håper du blir å trives godt, og får mange fine fotturer i den vakre naturen. Klem fra Embla som er flyttet til Sørlandet

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D