mandag, juni 23

Nordland neste

Track: Highasakite – Winners Don't Come Easy

Misunner alltid disse ordensmenneskene som alltid er forberedt og klar når de skal ut og reise eller flytte. Jeg er en sånn som omtrent uten unntak aldri har noe klart dager før avreise.
Skal flytte til fine Nordland om ikke så alt for lenge. Denne gangen har stortsett alt vært pakket ned i esker siden jeg har bodd sammen med min mor i ett år. Likevel skal det jo sorteres, kastes og ryddes i. Har allerede kastet masse men det er jo så mye av livet mitt i de tingene. Kan ikke bare kvitte seg med alt. Opp i alt dette er det en klar fordel, nettopp at det meste er allerede pakket.
Sånn helt plutselig en dag rydda jeg på en bod hvor jeg hadde noen esker. Nå har jeg egentlig bare soverommet igjen og det starta jeg med igår. Lillebror kommer hjem fra Stavanger og skal bo hjemme en stund til han finner seg en hybel i byen. Det kan bli veldig vanskelig siden det allerede er alt for mange som trenger plass å bo i byen og prisene er skyhøye for en liten hybel. Han skal overta mitt soverom så slipper å ta bort kommoden og bokhylla. Han blir nok å fylle bokhylla på ett blunk, gutten er glad i bøker.

I Nordland skal jeg være lærer på en liten skole. Hva jeg skal gjøre av fag og sånt er enda litt uvisst. Får uansett vite det tidsnok og det i seg selv er jo litt spennende. Vet at jeg skal ha musikk og være på mellomtrinnet. Mitt favoritt-trinn. Ikke er det så mange barn heller på trinnet, 11 om jeg husker riktig. Blir en høy læringskurve hva planlegging angår men jeg gleder meg! Noen utfordringer må det være. Skal også ha voksenopplæring og noe greier på kulturskolen så blir ganske mange områder jeg får utfordret meg på.
Plassen i seg selv har jeg tatt flere turer til gjennom google street view. Teknologien idag er fin.
Skal jeg reise en helgetur til Bodø kan jeg enten kjøre mange timer i bil men det gidder jeg nok neppe da bilen er kjip på langkjøring (komfort) så da blir det bil til hurtigbåtkai eller til togstasjon. Skal jeg hjem til familien plusser man på ett fly og bil hjemover. Lang reisevei med andre ord.

Naturen er fantastisk der og har ett ønske om å bli mer aktiv og gå mange turer. Formen min og helsa er elendig på dette tidspunkt så jeg håper jo at med mange turer i skog og fjell vil få en orden på det. Dessuten gleder jeg meg sykt til å bo for meg selv igjen. Slippe søte fristelser og ha kontroll på hva som finnes i skapene. Det er noe av det verste med å ha bodd hjemme. Ingen respekt for at jeg forsøker å gå ned i vekt. Man skulle jo tro at om mamma var glad i meg ville hun respektere det men hun er så vant med noe søtt til kaffen hver dag det har vært vanskelig å motstå i perioder. Var jo jeg som flytta inn til henne så da har hun gitt faen. Nå skal jeg få eget sted, helt uten fristelser. Sunn lørdagskos er lovlig da. Til de som spiller ymse spill på facebook vet hvor vanedannende det kan være. Har ikke spilt noe der på snart en måned og savner det ikke. Det har frigitt mye tid til å gjøre andre ting, som det å være aktiv.
Damen som jeg skal leie hos sa det var mange plasser å gå turer. Tror hun kunne vise meg også noen plasser. En av mine kommende kollegaer sende plutselig brev på facebook og sa hun gledet seg og var nysgjerrig og hun skulle hvertfall vise meg rundt i bygda. Håper alle er like glade for å se nye fjes og ikke er like reservert som bygda jeg bodde i sist. Endte til slutt med noen venner men alle var kollegaer. Ikke at det er noe dumt i det men sjeldent man fant på noe etter jobb. Krysser fingrene for at ting blir bedre denne gangen. Så var det jo jeg og denne utsettelsen av pakkingen. Bør vel avslutte bloggingen og se over noen esker. Wish me luck! :)

1 kommentar:

  1. Det høres kjempespennende ut, og det kommer nok til å gå veldig bra :-)) Du er tøff!
    Du spurte om hvordan jeg hadde laga det hjertebildet, og her kommer omsider linken: tagxedo.com

    Lykke til - klem Siv

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D