fredag, juli 12

Bodøferie

Track: Vågøyvannet Rundt by Kråkesølv

Fra moloen i Bodø.
Bodø var fint. Ubeskrivelig fint.
Ikke bare fordi jeg slapp unna mammas krav om husarbeid, men fordi det var et snev av ferie.
Jeg kunne slappe av og være meg selv og være sosial.

Fikk møtt en gammel kompis av meg. Ikke at han er så utrolig gammel, men vårt bekjentskap begynner å bli noen år. Han bor i nærheten av alt. Midt på, liksom. Siden han ikke har bil gikk vi dit vi skulle. Et kjøpesenter er visst bare et kjøpesenter, uansett hvor du kommer hen. Så for meg som i utgangspunktet ikke er så shoppeglad var det fort gjort å se meg ferdig. Det kunne jo være noe som fristet. Måtte jo ta turen bare for å se. Lenge siden jeg var i Bodø sist så var fint å ta turen tilbake.

Et vennepar av meg har fått baby. En søt liten herremann. Jeg og min venn fikk komme på besøk (han visste hvilken buss man skulle ta og hvor man skulle gå så han fikk være min guide til den lille familien og det var veldig fint å se de igjen. Pluss nykomlingen. Han er skikkelig skjønn og kommer til å vokse opp i retrostil (interiør) og lp-plater. Det gjør absolutt ingenting. Burde tatt bilde av krybben i stua for den var knallfin! Brun og hvit med hvite hjerter på, om jeg husker riktig. Bilder hjelper ofte på hukommelsen. Ble såklart mimring også, for jeg og venneparet har bodd i Tromsø på et tidspunkt samtidig og hengt i samme miljøet. Jeg og mannen bodde i samme kollektivet ei stund også. Vi fikk servert god mat, dessert og kaffe siden. Til min venns fornøyelse da jeg ikke drikker kaffe og han syns det er kjedelig å drikke kaffe alene. Tre kaffedrikkere og meg på te.
Morsomt å se de igjen og en dag skal jeg sitte barnevakt for babyen. Det gledes.

Etter at ett av mine mange søskenbarn omkom i ei ulykke for ei tid siden fant jeg ut at jeg ville ikke la sjansen til å bli kjent med de andre gå fra meg. Greia var jo at jeg ikke hadde snakket med noen av de siden en familiefeide blant de voksne ødela. Kontakten til onkler og tanter og søskenbarn ble brutt og alt jeg sto igjen med var barndomsminner. Der er Facebook fin. Sendte forespørsel til to søskenbarn, en som viste seg å bo i Bodø. Husker ikke om det var jeg eller han som foreslo kaffe men det endte til slutt i et besøk hjemme hos han og familien med tante og onkel som også var på besøk. Var hyggelig og skulle bare si ifra neste gang jeg var innom Bodø.
Mitt søskenbarn og damen har fått en baby sammen og han var skjønn. Babyer er jo generelt skjønne. Denne er litt eldre enn babyen av venneparet så var jo morsomt å se forskjellen fra en "fersk" baby og en "gammel" baby. Syntes også at søskenbarnet mitt var morsom, noe med humoren i familien som visstnok går igjen uansett hvilken gren man hopper på. Det er visst i blodet, sa han.

En tur på moloen i Bodø ble det også tid til og det ble trist å reise hjem igjen. Noe med at ferien min ble alt for kort og jeg gjerne skulle ha gått rundt Vågøyvannet (fordi jeg har hørt Kråkesølv synge om det) og sjekket ut turmulighetene der. Ei langhelg er altså alt for kort, er konklusjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D