onsdag, august 1

Nytt sted og blinde postmenn

Track: Cold Mailman – Fifty-fifty Clown

Nå sitter jeg altså her da. I leiligheten min. Den nye. Sa farvel til Tromsø og dro nordover, noe som egentlig er litt kjedelig siden man lengter etter sommer og egentlig burde flyttet sørover.
Kjøreturen hit gikk bra men alle var slitne etter å ha båret ting og kjørt langt. Solbriller og musikk var fine ting å ha med seg og været var forholdsvis bra.
Utrolig heldig som har min søster her og både hun og typen har hjulpet meg mye i forkant.

Leiligheten er helt grei. Badet kunne vært pusset opp og er det styggeste rommet i leiligheten. Heldigvis tilbringer man ikke store deler av tiden på badet. Dessuten er det jo litt større enn det forrige badet og det er jo et pluss. Sitter her med litt hyttefølelse og. Ene veggen er dekket med tre og en slags trekant på ene veggen er i tre. Nå syns jeg det er litt koselig i grunn og gleder meg til at alt er ferdig utpakket og ryddet. Andel pynteting er redusert drastisk i mangel på overflater men det gjør jo at det hele ser litt mer ryddigere ut. Det i seg selv er jo bare fint! :) Dessuten ser det ut til at leiligheten holder på varmen. Bare det i seg selv er en stor oppgradering. Får se om det er tilfellet når vinteren kommer.
Kjøpte en rosa vase og blomster for å ha i vasen for å gjøre det litt koseligere og badet har fått duftepinner så nå lukter det vanilje på badet.

Lånte hunden til søster tirsdag og vandret litt i skogen med henne. En litt vimsete liten valp men det gikk fint det og. Det gjorde ingenting at det regnet heller. Det var så fint å bare gå litt.
Har vært hos søster og fikset håret mitt. Har farget det mørkebrunt og mørk lilla og har en litt mer rocka hårfrisyre. Passer vel fint når man skal være en kul lærer, hehe! Hun er frisør så hun fikser det meste. Nytt sted, ny hårfrisyre. Var på tide å klippe det litt opp, sånn helt egentlig.

Har fått med en fancy dekoder til tv-en. En sånn Get-boks. Fantastisk greie! Kan ta opp programmer, sette på påminnelser og spole forbi reklame om jeg har tatt opp noe. Flere kanaler har jeg og.
Ikke at jeg har tenkt å se så mye på tv akkurat men fint å ha. Stor forskjell fra årevis med kabel-tv.

I dag kommer ei venninne på besøk. Det er hvertfall planen. Hun skal forbi mitt nye hjem og da stopper hun og tar seg en liten pause. Blir fint å se henne. Etterpå skal jeg besøke en jeg nylig har blitt kjent med og det blir også koselig. Fint med venner! Har også fått meg en venn, den eldre damen på sikkert 100 år som bor rett ovenfor meg i gangen. Her bor det skoleelever (vgs), folk i min alder og så denne eldre damen. Leiligheter og hybler her. De unge har parkert sine sykler veldig nært bilen min og det liker jeg ikke men kan ikke akkurat gjøre noe med det. Høy moped-faktor er det og i bygda.  Postmannen er enten blind eller lider av dysleksi for vedkommende klarer ikke å lese på min postkasse. Har klistret på en lapp hvor det står at uadressert reklame er uønsket men likevel havner det reklame i postkassen. Har veldig lyst til å skrive en større lapp. "Putt den jævla reklamen i ræva" men blir vel kanskje for grovt. Jeg prøver å være miljøvennlig og derfor ikke ta imot reklame men det skal visst ikke være så lett.

Sånn er det. Blinde postmenn og nytt sted. Kommer nok til å bli bra. Hvertfall om postmannen får seg øyner.

2 kommentarer:

  1. hehe, spennende med nytt sted, nye omgivelser og ny hverdag. Lykke til og håper du får det fint som lærer der. :)

    SvarSlett
  2. Ja det der blir spennende. Lykke til :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D