lørdag, mars 3

Vinner(e), fotografisk utfordring

Track: Kashmir – Graceland

Det var mange fine bidrag til utfordringen. Fikk hjelp av broren min som også er interessert i fotografier og det å fotografere selv. Sammen ble vi enige om en verdig vinner. Vi sto igjen med to kanidater, og begge burde fått førsteplassen. Beklageligvis er det bare plass til én på tronen. Har likevel lyst til gi noe fint til den vi mente burde få andreplassen, så gi meg adressa så får du noe fint i posten om en stund. :)

Grunnen til at jeg har valgt å se nøyere på bildene er enkelt nok, få bidrag gjør at terskelen blir høyere for å faktisk vinne. Hadde jeg vært rik i form av penger og tid ville jeg kåret alle til vinnere, for så mye likte jeg bidragene. Men det er en smule urealistisk i en konkurranse. Tenker at ved å se på bildene, hele komposisjonen, vil gjøre at folk anstrenger seg mer til å ta bilder, øve, og bli superflinke.

Vinneren er: Anne Maries Verden med dette bildet:
Vinneren!
Det er noe veldig søtt over hele bildet. En kattunge og dens mor. Slår ikke ned på at det er "to i ett"-bilde, det gjorde det faktisk mer spennende. Man ser øynene på katten og det setter jeg pris på, når man først tar bilder av et ansikt/hode. Bildet er uten forstyrrelser, rent og med nok lys.
Jeg får følelsen av at pusemor sier "jeg er glad i deg" når hun strekker halsen mot pusebabyen. Man blir ikke mer sammen enn det, tenker jeg. Verdig vinner.

Andreplassen går til Heges lille boble med dette bildet:

:)   
Bildet er fint på mange måter. Hovedfokuset har jeg lagt på barna som deler teppet. Hvem får ikke gode tanker og kanskje minner av å være sammen på den måten? Varmen og følelsen av å være nært noen? Rett forut finner du også en dame og et lite barn som går hånd i hånd, en annen form for samhold. Naturlig lys fra solen, og kirkegården (antar jeg) er ikke like skremmende i dagslyset. Man kan undre seg om dette er et besøk for å sørge og være sammen ved noens grav, eller bare et besøk på en fin gravplass når man først er på ferie og har en slik plass i nærheten. Jeg syns bildet fortalte mye om det å være sammen. Eneste forstyrrelsen var paret helt til venstre, uten at det trakk ned. Bare en personlig bemerkning. Noen liker det sånn, andre ikke.

Send meg en mail til prinsesserose@gmail.com med navn og adresse.

Om interessen er der kjøres det ny konkurranse i april. Til da ønsker jeg at flere deltar slik at jeg selv får utfordret meg, for det er ikke enkelt å bedømme bilder. Jeg har lyst til å bli flink selv for jeg tenker at jeg kan bli flinkere til å bedømme på andre området. Ikke minst mine egne bilder. Det er jo også en inspirasjonskilde. Utfordring for dere og meg, samtidig.
Tips til å dra flere på slike utfordring mottas mer enn gjerne. Drømmen er å få minst 50 bidrag neste gang. Første utfordringen ga 5 bidrag, denne gangen 10. Litt labert, og da har jeg nok gjort noe feil selv. Vi er alle lærende mennesker og vi må bare prøve og feile.

Resten av ettermiddagen blir dedikert til ren avslapning. Har begynt å se serien "The Walking Dead" på ny igjen, uten at jeg helt vet hvorfor for serien er jo ikke ferdig med sin andre sesong enda. Hvis du liker zombier, dramatikk og action, anbefaler jeg serien. Er du imidlertid redd for skumle fjes, kroppsdeler i ulike ødelagte former og blod så bør du nok se på disney channel eller noe annet fint.

8 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Link i sin egen blogg, ikke din blogg;)

   Slett
  2. Uff, jeg knoter. Har akkurat fått blogg på mobilen... Prøver igjen;). Takk for heder, kjempekjekt. Tips til ny konkurranse; at folk legger link i bloggrollen sin når de deltar? At du hinter om konkurransen når du kommenterer hos folk? Jeg må løpe, ha en fortsatt fin helg.

   Slett
 2. Bra valg! Skikkelig liker begge bildene. Eg følge Heges blogg og det bildet rørte meg.

  90-tallet "gamle dager" du liksom! Den var litt drøy syns eg... hihi :o)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye til begge plasseringene! En verdig vinner såvisst. :)

  Kos deg masse videre inn i lørdagskvelden. :)

  SvarSlett
 4. Dette var morro!
  Tusen takk =)

  ♥Anne Marie

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder :D Gratulerer til vinnerene!
  Fin søndag ønskes deg *klem*

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D