onsdag, mars 21

Nattevakt og zombier

Track: John Mayer – Shadow Days

Det er utfordrende. Når man har mange tanker om hva man har lyst til å gjøre og så får man det ikke til.
Mentalt er jeg for tiden i en kreativ modus. Jeg har lyst til å skape noe bra, noe som jeg blir fornøyd med. Har prøvd meg på både strikking, hekling og sying den siste tiden men ingenting blir bra nok. Kanskje jeg setter for høye krav til meg selv. 

Har tatt noen ekstravakter på jobben, spe litt mer på lønna. Var nødt til å bytte to vakter slik at jeg fikk bli med på konserten til helga så da passet det litt fint med et par nattevakter. Ikke bare å hive seg rundt på nattevakter når man er ute av trening. Går glipp av et par øvinger med koret men kan heldigvis det aller meste veldig fint til nå. Blir masse øving til helga.
Natt til tirsdag så jeg på masse tv-serier for å holde meg våken. Natt til onsdag(idag) blir det the sims 3 showtime og mulig skriving på eksamensoppgave når jeg blir lei spillingen. Det er greit å ha noen planer, syns jeg. Å tjene penger på å gjøre nesten ingenting hvor omtrent eneste kriteriet er å holde seg våken er litt rart, men fint.

Jeg innrømmer det. Er ekstra skvetten og kanskje mer bekymret om natten. Leiligheten lager mange lyder. Lyder som jeg ikke alltid vet hvor kommer fra. Det hjelper ikke på at mannen jeg jobber hos sier han har sett ånder. Ikke at jeg har sett noen selv, tror jeg, men det hjelper ikke på frykten for å plutselig se noen andre i speilet på badet i fem-tiden f.eks. Mulig jeg høres helt syk ut men det er greit, vi har alle noe vi frykter...
To klokker som tikker, plutselige lyder fra kjøkkenet, lyder fra gangen når andre folk går inn og ut av leilighetene sine (blokk), lyder av folk som går forbi utenfor, respiratoren. Man blir vel vant til disse lydene også tenker jeg. En dag i fremtiden.

The Walking Dead
Sånn ellers angrer jeg på at jeg ikke kjøpte den glitrende tilleggspakken til The Sims 3, Showtime. Masse glitter og en Katy Perry på forsiden med ekstra stæsj. Kostet bare 100 kroner mer enn den vanlige versjonen. Spennende utfordringer og nye jobber. En av mine simmer er tryllekunstner og er på vei oppover i yrkeslivet.
Syns også det er alt for lenge til neste sesong av The Walking Dead. Høsten 2012. Avslutningen på TWD var fantastisk. Lang historie litt kortere: Gruppen hadde holdt seg til en gård. Gårdeier ønsket i utgangspunktet ikke at gruppen skulle bli værende. Ting skjedde og gjorde oppholdet lengre. Særlig konflikter mellom Rick og Shane, noen av seriens hovedpersoner. Shane ble iløpet av serien meget gal og lurte Rick i en felle for å drepe han. Rick overlevde. Det ble utvekslet to skudd, som zombiene (walkers som de også kalles for) hørte, og dermed kom de mot gården. De har god hørsel ifl.serien. Det var ganske mange av de, og det var noen av menneskene som ikke overlevde. Ganske heftig finale-episode med en stor brann, masse skyting, blod og mange ekle walkers. Hadde det ikke vært for de skuddene hadde det ikke kommet så mange zombier og de kunne nok hatt det fint på gården. Men hvordan tv-serie ville det vært, om det ikke var mer spenning igjen? Det ryktes om at deler av neste sesong blir i et fengsel. Tenker meg at det blir mange nye mennesker og dermed nye konflikter og avgjørelser og kanskje enda flere døde mennesker. En av seriens hovedpersoner er også gravid, så det blir spennende å se om hun føder et barn uten viruset i kroppen sin. Det ble nemlig sagt på slutten at viruset som førte til at mennesker vandrer rundt som lik er i kroppen til alle. De er infiserte. De kan bli skadet men frisk igjen, men dør de så blir de til zombier. Finnes det en kur? Hvor ender reisen?
Jeg er forelsket i serien. Hvis du har lyst å se en tv-serie som handler om menneskers overlevelse i en grusom verden, ta en titt på serien. Begynn med sesong 1. Kunne fortalt enda mer om serien men vil ikke ødelegge for folk som har lyst til å se på. Tror serien er kommet til Norge og skal vises på en populær kanal i nærmeste fremtid. :D

8 kommentarer:

 1. TWD og litt mørkredd? er det en bra kombo da? hihi ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet det høres rart ut men jeg er ikke redd når jeg ser TWD! Bare litt skvetten når jeg ikke er hjemme, skjønner du. :)

   Slett
 2. Hei høpp!!1

  Takk for fine ord fra deg:)

  Da er vi hjemme igjen fra en flott tur..Borte bra men hjemme best:)

  Nyt kvelden!!

  Klem linda:)

  SvarSlett
 3. TWD er fantastisk bra!!
  Håper du klarer å holde deg våken, og lykke til med konserten!
  Nattaklem fra Barbro

  SvarSlett
  Svar
  1. Klarte å holde meg våken:D
   Takk for det!

   Bra vi er flere i Norge som liker TWD:D Håper jeg ikke har avslørt så alt for mye fra serien om du ikke er kommet like langt som meg? :)

   Slett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D