fredag, august 6

En rekke uheldige hendelser

Track: Toby Keith – I Love This Bar

Uken hittil har vært fylt med ulike uheldige hendelser. Det er skikkelig sært, at alt kommer i en kort periode. Kanskje verden prøver å lære meg noe, at jeg må sette pris på det jeg har nå og kanskje blir det også lenge til neste gang jeg er uheldig.

1. Brannsår på pekefingeren - Søta (krisehjemshunden) dro i båndet skikkelig hardt og plutselig og jeg fikk et lite sår pga det.

2. Brannsår nr.2 på samme pekefinger - Skulle ta pizza ut av ovnen og hadde ikke de vanlige gryteklutene tilgjengelig, samt ustødig på hånda. Brant meg på rista.

3. Tv´n døde - Skulle skru på tv´n fra standby-modus, men det smalt og det luktet straks stygt. Søsteren min mente det også kom røyk ut fra tv´n, men så ingenting. Trøster meg med at jeg fikk et par dager etterpå låne verdens minste tv fra mamma. Ok da, ikke verdens minste, men svært liten og ubehagelig. Har du en kul tv du vil gi bort, her er jeg! :)

4. Knust lampe - Søta hadde iløpet av natt til torsdag klart å ødelegge en slags glasslampe (noe jysk-crap så ikke den dyreste lampa heldigvis!) og sofaputa til ryggen lå på gulvet. Hun har nok sovet i sofaen, noe som er greit, men å ødelegge lampa var sært! Tror hun har slått halen sin mot lampa for den sto nemlig i vinduet da jeg kom, bare i litt knust format.

5. Blåmerke på låret - Båndet til Søta ble ødelagt på en gåtur, og trodde jeg hadde fikset båndet etter turen, men viste seg at båndet er ødelagt for metalldingsen til låsemekanismen spratt rett i låret på meg da Søta trakk i båndet. Heldigvis var vi bare i hagen og hun kom på innkalling. Trodde hun ville stikke av så snart muligheten kom.

Nattevaktene har tatt sin del av energien min. Kvalm og ekkel etter hver nattevakt, og i natt har jeg vært kvalm hele tiden. Heldigvis siste nattevakta, og en roligere natt enn forventet. Håper på å snu døgnrytmen til normalen igjen iløpet av kort tid, for jeg får besøk av min lillebror idag! Han skal være hos oss hele helga (såfremst han gidder) og vi skal se filmer og gå tur med Søta (må knyte båndet på henne heretter til et nytt bånd er å oppdrive...). Satser på en solrik helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D