søndag, juni 13

Fest og samtaler

Track: Radiohead – 2 + 2 = 5

Lørdagskvelden var fin, med venner, potetgull og ulike samtaler. Leiligheten var begynt å bli tom, for de hadde hatt bruktmarked tidligere på dagen. Møblene derimot, var det mange av. Mannfolka satt seg straks rundt kjøkkenbordet, dro fram deres Android-mobiltelefoner og snakket om applikasjoner. Vi kvinnfolka satt i sofaen, knasket på potetgull og pratet om lærerjobb, IOP, hvordan det er å være lærerstudent, være student generelt og flytting. Ene mannfolket hadde skrevet på sin facebookstatus at det var mye geekprat. Kona hans skrev at det ikke bare var geekprat, og da hadde han skrevet at vi kvinnfolka pratet om kaker og gardiner og bind og sånn. Det var jo langt fra sannheten, men likevel morsomt at mannfolk tror kvinner snakker om sånt.
Det var veldig avslappet atmosfære, og selv om det var en ha-det-fest for familien Vøllestad så snakket alle om alt annet. Litt om flytting ble det jo, men mest om andre ting.

Jeg lyttet på de ulike samtalene selv om jeg delvis var med i en, og da tenkte jeg på kontraster. Tenk om denne festen hadde vært med andre mennesker. Folk. Folk som drakk mer enn de pratet. Jeg har en venn som selv skulle på fest den kvelden med sine venner, men dette er folk som i følge han drakk mye, og som først åpnet seg og turte å være seg selv etter noen alkoholenheter. Hvordan hadde våre samtaler blitt med alkohol i seg? Tenkte litt på det, og forlot tankene til fordel for å tre inn i ett av de geekete temaene. Spennede med fysikk, universet, Gud, mobiler og livet generelt. Dette er noe jeg kommer til å savne med Vøllestad, rare samtaler på ulike nivåer, en forståelse for at man fortsatt er ung og en læring mens man konverserer.

Selv om jeg ikke var på bruktmarkedet som var tidligere den dagen, fikk jeg nyss i at sofaen deres skulle selges for en billig penge. Den er ikke så veldig fin å se på pga fargene, men det er noe man lett kan fikse på med et sofatrekk. Så mens man venter på sofatrekk blir stua veldig fargerik. Gul to-seter med store blomster på i ulike farger, og en rød tre-seter med små blomster på. Når man er student så gjør det ikke noe, tenker jeg. Fancy sofa får komme når man har penger og plass.

4 kommentarer:

 1. hyggelig anmeldelse av festen ;)

  SvarSlett
 2. kjekt å se ka som skjer i tromsø. er ikke mange som førtell. de sir bare at det er det samme gamle, men så er det jo mange ting sm skjer likevel.
  kor ska ørjan å de fløtte? :-o så trasig, egentlig. ørjan er alltid ett sånt et flott smil i kirka :D que me gusta!
  hb du kose dæ vidre:) har du sommerferie no? ska du jobbe i ferien? reise nåkka? que paso amiga?

  SvarSlett
 3. Ørjan: Ja, var på sin plass. Du kommer til å bli savnet!

  Silje: Noen må jo fortelle litt fra Tromsø! :) Ørjan og familyen skal flytte til Vennesla av alle plasser, i et hus med fire soverom! Ett til hver med andre ord! Connie skal studere og Ørjan skal finne jobb mens kidsan skal i barnehage. Det blir spennende å høre hvordan alt går med de gitt!
  Tror mange kommer til å savne de for å si det slik!

  Har sommerferie nå, og skal til Fredrikstad for å være med preggy Jenny, og etter det blir det litt ekstravakter utover juli og august. Kom tilbake snart Silje!!! :D

  SvarSlett
 4. ojoj, vennesla ja. der er det fint, men litt stygg dialekt da :P men naturen er fin og ikke så langt fra krs som har fin dialekt. va i vennesla i fjor sommer og hadde håpa på en ny tur dit no, men sekke sånn ut.
  bra du oppdatere mæ! :) me gusta.
  æ kommer tilbake om litt over 3uke :( wææææ tia mi her er over å æ er ikke klar.

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D