lørdag, februar 27

Godteri forbudt!

Track: Sugar Ray – Every Morning - Remastered LP Version

Det er greit å spise godteri, i helgene. Min søster er veldig flink til å spise godteri, hele uka. Hun har brukt å tatt med seg godteri hjem, som hun spiser etter jobb. Jeg har ofte blitt fristet, og fått/tatt godteri hos henne. Tenkte at nok måtte være nok, og forbød oss begge å spise godteri i ukedagene.

Uke 1 har gått greit for min del. Fredag kjøpte jeg en liten cola og sjokolademousse (faktisk!) som jeg drakk og spiste på kvelden, for da er det helg.
Søster derimot, har spist godteri på jobb! Men, så lenge hun ikke tar det med seg hjem går det greit. Sjokolade, brus, kjeks og annet sukkerholdige greier skal holdes borte i ukedagene. Dette er for begges skyld, men kanskje mer min enn hennes. Det er lett å falle i fristelsen for godbiter når det er tilgjengelig, og da går man aldri ned i vekt.
Bildet viser godteriet jeg kjøpte meg idag. Helt greit, og potetgull er noe jeg kan gå månedsvis uten. :)

Har faktisk trent sammenhengende i 8 uker på det nye treningssenteret, hver eneste uke. Det forrige senteret var kjipt, med sine ungdommer fra videregående som pratet dritt om medelever og gikk i rosa crocs og stinket svette. På det nye, kan jeg unne meg massasje og spa om jeg vil og har råd! Fantastisk! Siden jeg hverken røyker, snuser eller drikker (sistnevnte jevnlig), har jeg i teorien råd til det!

Får satse på at godteri-forbudet blir en fin regel som blir overholdt i lang tid fremover. Søster har en tendens til bryte forbud og regler her hjemme. Rart det der, med sukker altså...

3 kommentarer:

 1. Når det først e helg så kain det jo faktisk vær lov å unn sæ kjærlighet på pinne å.
  Trudd det va heile poenget med helsestudio, å vær svett å ekkel ætter ei kort stund?

  SvarSlett
 2. Joda, men bare når det er helg!
  Svett og ekkel er ikke noe ungdommer gjør særlig av på enkelte treningssenter. Prate dritt og andre og ser tøff ut.

  SvarSlett
 3. Hei Ann Rose!
  Lovet å si ifra hvis jeg begynte å blogge igjen...så ja, jeg har begynt å blogge igjen!

  Her er det bare komme seg inn å trykke på følgknappen ;)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D