tirsdag, mars 20

Har du en kjedelig melding på telefonsvareren din?

Track: Bad Brains med Soul Craft.

Her er et lite utvalg av morsomme telefonsvarer-beskjeder:


1. Heisann. Du har kommet til familien Svendsen. Akkurat nå har vi vårt ukentlige familieslagsmål så ingen kan ta telefonen. Vennligst legg igjen navn og nummer så vil den som vinner ringe deg opp igjen.

2. Presidenten er dessverre ikke tilstede akkurat nå. Vennligst legg igjen ditt navn, telefonnummer, navnet på det landet som ønskes invadert samt det hemmelige kodeordet.

3. Du har kommet til et nummer som ikke finnes. Vennligst vri telefonen 90 grader hot høyre og forsøk igjen.

4. Hvordan i all verden spiller man inn beskjeder på denne tingesten. Jeg forstår faen ikke et
dugg. Hallo!! Testing, testing… 1 2 3. Hva skjer dersom jeg trykker her…. WOW!!

5. Vet du hva jeg hater med telefonsvarer-beskjeder? Det samme gnålet som alle har. Jeg mener, er det virkelig nødvendig å hver gang høre "Jeg er ikke inne akkurat nå, men legg igjen ditt navn og nummer…". Det er nettopp derfor at jeg har en slik kort og konsis beskjed. Jeg lover deg, kjære hvem-du-nå-er, at du aldri skal komme til å høre en langt og kjedelig telefonbeskjed neste gang du ringer til meg.

6. Du har kommet til 123 12265. Vi kjøpte denne telefonsvareren på et loppemarked i forrige uke og vi er ikke sikre på om den fungerer skikkelig. Du kan alltids forsøke å legge igjen en beskjed, men dersom du aldri hører fra oss, er det et sikkert bevis på at svareren ikke fungerer.

7. Forbereder alfa-testen. Nedtelling følger: 5… 4… 3… 2… 1…

8. Hei, dette er Petters telefonsvarer. Han er ikke inne akkurat nå, men jeg, Veronica, er åpen for forslag.

9. Hallo. Johans telefonsvarer er gått i stykker. Dette er kjøleskapet som svarer. Legg igjen ditt navn og nummer så skal jeg feste dem på meg selv med en magnet.

10. Hei, dette er Martin om Monikas støvsuger. Alle husholdningsmaskinene har byttet jobb nå igjen, og denne gangen var det min tur å være telefonsvarer. Vennligst legg igjen ditt navn og nummer etter pipetonen.

11. Takk for at du ringte 123 12265. Dersom du ønsker å snakke med Bjørn, trykk 1. Vil du snakke med Steinar, trykker du 2. Om du ønsker å snakke med Britt trykker du 3, og dersom Heidi er den du skal ha tak i, trykker du 4. Dersom du har ringt feil, trykker du 5. All denne trykkingen har egentlig ikke noe for seg, men det får oss til å tro at vi har et avansert og stort telefonsystem.

12. Hei, dette er Bjørn. Siden jeg ikke har noen venner, må du ha ringt feil. Vennligst legg igjen en beklagelse etter pipetonen.

13.Dette er ingen telefonsvarer - det er en telepatisk tanke. Når du hører pipetonen tenker du hardt på navnet ditt, telefonnummeret du ringer fra og hvorfor du har ringt oss, og vi skal tenke på å ringe deg tilbake.

14. God dag Jim. Din kontakt, Marcus, er ikke her akkurat nå. Ditt oppdrag, om du velger å akseptere det, er å legge igjen ditt navn, telefonnummer og en kort beskjed etter pipetonen. Denne beskjeden kommer til å ødelegge seg selv om 30 sekunder. Lykke til Jim!

15. Hei, dette er Tornerose. Jeg er dessverre ikke våken nå slik at jeg kan ta telefonen. Legg igjen navnet ditt og beskjeden etter snorkingen.

16. Dette er Satan. Hva faen vil du??

17. Hei og velkommen til politiets overvåkningstjeneste. Vi vet hvem du er og hvorfor du ringer, så legg på… NÅ!

18. Hei, dette er Narkotika-Informasjonen. Vi kan dessverre ikke svare telefonen nå ettersom vi fremdeles forsøker å bli enige med oss selv om telefonen virkelig eksisterer. Legg gjerne igjen en beskjed så tar vi kontakt med deg når vi har blitt enige.

19. Hei og velkommen til Lese- og Skriveinstituttet. Legg igjen ditt navn og din beskjed etter pipetonen, samt bokstavene i dagens ord. Dagens ord er "lengdeutvidningskoeffisient".

20. Vennligst legg igjen beskjed. Imidlertid har du rett til å være taus. Alt du sier vil bli tatt opp og brukt av oss.

21. Hei, jeg kan ikke ta telefonen akkurat nå, fordi jeg lider av hukommelsestap. Kan ikke du etter pipetonen legge igjen navnet og telefonnummeret mitt, og fortelle litt om meg selv? Takk..

22. This is a Test. This is a test of The answering machine broadcast system. This is only a test.

23. (BRØL): Telefonsvarer!! Snakk!!

24. Hei. Jeg er nok hjemme, men gjemmer meg for enkelte personer som jeg ikke ønsker å snakke med. Legg igjen beskjed. Svarer jeg ikke på den, er nok den personen deg!!

25. Hei! Du er kommet til Sveins telefonsvarer. Svein er ikke hjemme akkurat nå, men uansett hva du skulle si til han, kan du fortelle til meg. Vi står hverandre veldig tett, og vi forteller hverandre ALT!

26. Jeg kan ikke komme til telefonen akkurat nå, så.... vel, jeg kan faktisk komme nå, eller, jeg er faktisk ved telefonen akkurat nå for å legge inn denne beskjeden. Men jeg antar at du har ringt etter at jeg la inn denne beskjeden, men kanskje tror du at jeg sier dette akkurat nå, men det gjør jeg altså ikke, tror jeg, eller... ÆSJ!! Dette er virkelig forvirrende!

27. Hei! Dette er den du veit. Jeg er ikke der du veit, så legg igjen beskjed etter det du veit!

28. Hallo. Du er kommet til Jim og Sonja. Vi kan ikke ta telefonen for øyeblikket, fordi vi gjør noe vi liker veldig godt. Sonja liker å gjøre det opp og ned, mens jeg liker det fra sidene, sakte fra høyre til venstre. Legg igjen en beskjed, så tar vi kontakt, så snart vi er ferdig å børste tennene!

29. (Med fortellerstemme): "Der sitter Svein, og leser et blad. PLUTSELIG ringer telefonen. Baderommet eksploderer i et inferno av toalettpapir, og Sveins febrilske aktiviteter med hender og blad. Vil han nå frem i tide? Men nei, der stilner ringelyden. Da må du nok legge igjen en beskjed.

30. Hei du snakker med en maskin. Jeg kan motta beskjeder. Mine eiere trenger ikke: Leksikon, vindu, aviser, badekar, tepper eller noe annet du måtte selge. De gir til veldedige fond gjennom jobben, og trenger heller ikke noe flybilde. De er også veldig fornøyde med dagens teleleverandør. Henger du da fortsatt med, er du velkommen til å legge igjen en beskjed.

31. Dersom du er en innbruddstyv, og skal sjekke om vi er hjemme, sitter vi akkurat nå og pusser våpnene. Til andre som ringer er vi ute på fest. Ha det!!

Kom gjerne med dine egne forslag, og fortell meg hva av disse beskjedene som var morsomme! :)

2 kommentarer:

  1. nesten alle var hylende morsomme ann rose. alle er på delt førsteplass her hos meg.

    skal vurdere hvem jeg vil legge inn på min telefonsvarer…nøye.

    SvarSlett
  2. har veldig lyst til å bruke dem.. men jeg tør ikke, blant annet på grunn av at jeg ikke blir oppfattet som seriøs. av for eksempel potensielle arbeidsgivere :P

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D