lørdag, september 25

Syk.

Track: Ella Fitzgerald – A Four Leaf Clover In Your Pocket

Jeg er sliten, kaputt, null energi, kvalm, svimmel, konstant trøtt, vil bare sove, grine, le og lage musikk, men har ikke tid, ork og noen ganger lyst. Syk.
Vært hos legen for å ta masse blodprøver for å sjekke om jeg mangler noe i kroppen. Håper jeg gjør det slik at man finner en løsning på det. Om ikke, da er det kjipt å gå rundt som en zombie. Hva om jeg må gå slik resten av livet mitt? Det vil jeg ikke.

Før sommeren tenkte jeg at neste skoleår skulle bli fantastisk med tanke på lesing av pensum siden jeg kun hadde to fag. Vel, kunne lett klart å lest over 2000 sider med pensum, men når konsentrasjonsevnen min er på størrelse med en ert så funker det ikke helt som det skal. Det praktiske og alle forelesningene derimot går som en drøm, selv det teoretiske i ernæringsfaget er gøy, for læreren er så flink å forelese. Ikke helt som jeg hadde tenkt, og jeg blir litt nedfor når jeg tenker på det. Lureste ville vært å slutte med tenkin
gen, men hvor bra det er i lengden er jo et spørsmål i seg selv som man bør tenke litt på. Livet er tenking.

Har passet på en Golden Retriever i noen dager via dyrebeskyttelsen. Jeg ble oppringt og de lurte på om jeg kunne passe på en hund. Egentlig var tanken å passe på en fuglehund i en måned, men eieren til tispen hadde visst ekstrem-allergi for gnagere så hunden kunne ikke være hos meg siden jeg har Patty og Selma. Så kom hun jeg pratet med fra dyrebeskyttelsen på at det var en hund som trengte å bli passet på i noen dager. Jeg svarte ja, og senere på kvelden kom det en veldig energisk golden hjem til meg. Eieren til hunden var visst på sykehuset.
Han var en koselig hund, men han fiset og rapte så det stinket etterpå, og han logret ikke bare med halen sin, men med halve kroppen sin når han var glad, så han rev med seg det som sto i samme høyde, eksempelvis papirer.
Han likte marsvinene mine og syntes de var interessante, men måtte si fra til han når han ble for voldsom ved buret. Heldigvis lystret han meg og navnet sitt så på onsdagen turte jeg å gå ut med han i hagen uten bånd. Vi lekte og det var gøy. Ble så sliten av å ha den hunden hjemme at hvis det blir spørsmål om å passe flere hunder i nærmeste fremtid i den størrelsen så må jeg nesten takke nei om det blir for over to dager. Gi meg en liten teppetisser og det skal gå som en lek! Vet at små hunder også trenger mye mosjon, men ikke fullt så krevende.

Patty og Selma har det forresten veldig bra. De
har i det siste maset veldig om mat, og jeg tar det som et godt tegn for da blir de feite og koselige marsvin. Har alltid mat tilgjengelig til de, så ikke tro at jeg ikke mater de og det er derfor de maser om mat, hehe. :)

1 kommentar:

  1. Uff, kjedelig å høre at energien ikke er tilstede om dagen. Rart du skulle skrive det akkurat nå forresten, for jeg skal akkurat til å legge inn et innlegg kalt "hva tar du meg for". Det er rett og slett om meg "bak masken". Håper du slipper slite lenge med dette, og finner en måte å få tilbake energien og konsentrasjonen på.

    Takk for at du ville være med på det lille lotteriet mitt, og tusen takk for gode ord. Tvi tvi! :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D