onsdag, september 5

Fin drøm

Track: Thomas Dybdahl med Rain down on me.

Jeg drømte om noe fint her om natten.
Jeg hadde vunnet 20 millioner kroner i lotto. Og jeg som aldri tipper i lotto.
Brukte ikke pengene bare på meg selv. Det var litt fint egentlig.
Jeg kjøpte meg et stort hus og lot min søster få flytte inn i en etasje slik at hun slapp å reise så langt med buss til skolen hennes. Hun fikk mat og penger til busskort etterhvert som hun trengte det.
Min Honda CR-V ble kjøpt og satt i en stor garasje. Fint å tenke på at man ikke trengte å stresse med bensin lenger, for jeg hadde da råd til det.
Drømte veldig mye om hvordan jeg hadde mitt hus. Huset var forresten i Tromsdalen, der hvor det er masse sol på kvelden og fin utsikt over Tromsø. Et litt dyrt hus i grunn. Jeg slapp også å tenke på lån og gjeld. Med 20 millioner trenger man ikke lån vil jeg tro.
Et gammelt piano i en stue, et nytt og hvitt piano i hovedstua. Klarinetten min sto sammen med det gamle pianoet.
Det var også plass til andre, men litt uviktige og materialistiske ting som hele samlingen av The Simpsons-serien, og et bra anlegg og diger tv samt fine møbler og hjemmekino. Jeg hadde et stort hus i drømmen min.

Senere i drømmen fikk jeg en hund. En rottweiler som het Kasper. Med et friår så trente jeg opp Kasper i hagen min. Litt agility og slikt.
Jeg brukte ikke alle pengene på meg selv. Brukte litt penger på venner når jeg så de trengte penger sårt, og jeg ga JK penger slik at de kom i pluss i pengeveien samt at det ble kjøpt inn nytt lydutstyr og slike ting. Litt veldedighet altså. Jeg sa aldri at pengene var fra meg selv, men tror folk uansett ville lukta lunta med et stort hus og en Honda liksom.
Brukte litt tid på å ta språkkurs. For å få tiden til å gå. Reise litt bort og være litt romantisk mot min kjære. Han fikk mange roser fra meg. Vet egentlig ikke hvorfor.

Fint sånn egentlig, om drømmen var sann.
Ikke så gjerrig og grisk, men heller drive på med litt veldedighet mens man hadde friår.
En reise til Italia og Skottland samt trene Kasper fordi man ville få tiden til å gå.
Medmenneskelighet er bra.
Alt drømmen handler om har nok vært basert på samtaler jeg har hatt i det siste.
Vil flytte til Tromsdalen, etterhvert få en Honda, jeg har lyst på et gammelt piano, og det å flytte sammen med sin søster er også noe jeg har tenkt på.
Eneste jeg ikke har pratet om er å vinne 20 millioner... men har tenkt på at jeg trenger penger før jeg kan flytte og gjøre alle de tingene.

Takk alle som jeg har pratet med i det siste. Takk for en fin drøm. :)

2 kommentarer:

  1. Skulle ønske æ hadde sånne drømma som du hadde:) Æ kommer sikkert og havne på en eller anna fattig hus..

    SvarSlett
  2. det hørtes ut som en veldig fin drøm ann rose. du var veldig flink å beskrive den, tror fortsatt du har skrivetalent.

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D